ΤΟΠΙΚΑ

Διανομή τροφίμων σε τρίτεκνους

διανομή-τροφίμων-σε-τρίτεκνους-535881

Πρωτοβουλία του Συλλόγου για την κάλυψη αναγκών του Πάσχα

Μία ακόμη πρωτοβουλία αλληλεγγύης ανέλαβε να υλοποιήσει ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας για την κάλυψη άμεσων αναγκών των μελών του. Συγκεκριμένα σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα θα διανεμηθούν πατάτες σε περισσότερους από 250 τρίτεκνους και πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά τρίτεκνων οικογενειών.

Στο μεταξύ, ο ίδιος Σύλλογος τείνει χέρι βοήθειας σε μέλη του που βρίσκονται σε απόλυτη ένδεια, φροντίζοντας για την κάλυψη άμεσων αναγκών, σύμφωνα πάντα με τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν.

«Βοηθούμε δεκαπέντε περίπου άπορες οικογένειες που είναι μέλη του Συλλόγου και θα προσφέρουμε είδη για το πασχαλινό τραπέζι, τα οποία αδυνατούν να προμηθευτούν» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος των τριτέκνων Σούλα Βακουφτσή, η οποία σημείωσε παράλληλα ότι πολλά είναι τα προβλήματα και οι ανάγκες της τρίτεκνης οικογένειας.

Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στην οδό Δημητρίου Πολιορκητού 26Α στη Νέα Δημητριάδα στον Βόλο. Η διανομή ξεκινά στις 6.30 το απόγευμα θα διαρκέσει μέχρι τις 8 σήμερα το βράδυ και μπορούν να προσέλθουν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τα μέλη του Συλλόγου για να παραλάβουν τα είδη που θα διανεμηθούν.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου