ΤΟΠΙΚΑ

Κερδίζουν έδαφος τα βιολογικά προϊόντα

κερδίζουν-έδαφος-τα-βιολογικά-προϊόν-541831

Η Βολιώτισσα Χριστίνα Αναστασοπούλου δημιούργησε καλαίσθητο κατάστημα με πλήθος επιλογών

Κερδίζουν διαρκώς έδαφος τα βιολογικά προϊόντα χάρη στις προσπάθειες επαγγελματιών, οι οποίοι αναζητούν γευστικούς «θησαυρούς», που ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών κάθε ηλικίας. Το κατάστημα βιολογικών προϊόντων «Bio Αλφα», που λειτουργεί από τον περασμένο Ιούλιο στην καρδιά του Βόλου, διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών, που καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειας και ό,τι χρειάζεται κάθε σπιτικό.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Δημιουργός του καταστήματος είναι η Χριστίνα Αναστασοπούλου, με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων στο βιογραφικό της, η οποία έχει εντάξει προ πολλών ετών τα βιολογικά προϊόντα στην καθημερινότητά της και αποφάσισε να κάνει ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, με επίκεντρο το πεδίο των ενδιαφερόντων της.

«Είχα ασχοληθεί με τα φυτικά προϊόντα, κυρίως καλλυντικά στην αρχή και αποφάσισα να ασχοληθώ με τον ιδιωτικό τομέα δημιουργώντας ένα κατάστημα με προϊόντα διατροφής, καθαριστικά, καλλυντικά και ό,τι χρειάζεται το σπίτι, όλα βιολογικά και πιστοποιημένα» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο μικρός «παράδεισος» των βιολογικών προϊόντων βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 138 με Ογλ και περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία προτάσεων και επιλογών με καλλυντικά, βρεφικές τροφές, λάδι και κρασί, ταχίνι σε πολλές γευστικές εκδοχές, δημητριακά πρωινού, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτες και σε βέγκαν εκδοχή. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους μπισκότα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, βότανα, μπαχαρικά, ξύδι απλό και αρωματικό, χαρουπόμελο, πετιμέζι σταφυλιού, χαρουπιού, ροδιού, φιρικιού, όσπρια, ζυμαρικά και πολλά ακόμη είδη από την Ελλάδα και τη Γερμανία όλα βιολογικά και πιστοποιημένα.

Τα βιολογικά προϊόντα καταλαμβάνουν πλέον σημαντική θέση στη διατροφή δεκάδων Βολιωτών, με τη νεαρή επιχειρηματία να υπογραμμίζει ότι «είναι μια τάση που παρουσιάζει αυξητική τάση. Από τον περασμένο Ιούλιο που διατηρώ το κατάστημα διαπιστώνω ότι καθημερινά έρχονται γονείς για να προμηθευτούν είδη διατροφής για τα παιδιά τους, αλλά και καταναλωτές κάθε ηλικίας που έχουν εντάξει τα βιολογικά προϊόντα στην καθημερινότητά τους».

Το επιχειρηματικό βήμα της νεαρής Βολιώτισσας είναι επιτυχημένο κι όπως τονίζει η ίδια «μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλα, αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα και οργάνωση», ενώ συμβουλεύει τους καταναλωτές «να εντάξουν τα βιολογικά προϊόντα στη διατροφή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου