ΤΟΠΙΚΑ

Κούλουμα με καλό καιρό στη Μαγνησία

κούλουμα-με-καλό-καιρό-στη-μαγνησία-595866

Ιδανικός για εκδρομές και εξορμήσεις το τριήμερο

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας στη Μαγνησία σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις που χαρακτηρίζονται ευοίωνες για την περιοχή. Η μετεωρολογική πρόβλεψη των επόμενων ημερών είναι ενθαρρυντική για όσους επιθυμούν να εκδράμουν στα πέριξ λόγω των ημερών.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον Θεοφάνη Τακούδη, υπεύθυνο του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», ο οποίος επιβεβαίωσε τα παραπάνω, ενώ τόνισε ότι ο καλός καιρός των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, καθώς αναμένεται νέα επιδείνωση από την ερχόμενη Τρίτη.

Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει ανοδική πορεία και θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου στον Βόλο.

Ο αίθριος καιρός θα διατηρηθεί μεθαύριο Κυριακή της Αποκριάς, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα με τη θερμοκρασία να σημειώνει ελαφρά πτώση και τη μέγιστη τιμή να φτάνει στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει από την Τρίτη με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας για διάστημα τεσσάρων περίπου ημερών, αλλά η επιδείνωση θα είναι παροδική.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου