ΤΟΠΙΚΑ

Νέα δωρεά του Χαράλαμπου Τσιμά

νέα-δωρεά-του-χαράλαμπου-τσιμά-598763

Ο μεγάλος ευεργέτης του Βόλου ενίσχυσε το Ορφανοτροφείο Βόλου

Δωρεά από τον ευεργέτη της πόλης Χαράλαμπο Τσιμά για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, δίνοντας κουράγιο στα μέλη των διοικήσεων να συνεχίσουν την εθελοντική τους προσφορά προς όφελος των παιδιών.

Ο μεγάλος δωρητής κάλυψε το κόστος για την εγκατάσταση θέρμανσης φυσικού αερίου στο παλιό κτίριο του ιδρύματος, όπου στεγάζονται το αναγνωστήριο των παιδιών, τα γραφεία του παιδαγωγικού τομέα και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώροι που μέχρι σήμερα ζεσταίνονταν με τα air condition.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Τσιμάς υπογράμμισε ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο, τα παιδιά, τους γέροντες και όσους έχουν ανάγκη είναι υπόθεση ζωής για τον ίδιο. «Ζω με το όραμα πώς να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και νιώθω ικανοποίηση όταν ο στόχος επιτυγχάνεται» είπε.

Η πορεία προσφοράς και οι δωρεές του αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ενώ όπως υπογραμμίζει «υπάρχει μεγάλος πόνος γύρω μας και χρειάζεται ευαισθησία από όλους. Είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορούμε, σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που είναι άρρωστοι, δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν στέγη να κοιμηθούν».

Τα διοικητικά συμβούλια, το προσωπικό και τα παιδιά του Ορφανοτροφείου, συγκινημένα με την κίνηση του κ. Τσιμά, αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν που ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους και εύχονται να είναι δίπλα τους «για πολλά χρόνια ακόμη, να είναι γερός και να μπορεί να προσφέρει έτσι όπως αυτός ξέρει να το κάνει», όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου