ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αιμοδοσία και στο Ασυλο

αιμοδοσία-και-στο-ασυλο-813858

Στο προηγούμενο lockdown, ο Δήμος Βόλου διέθεσε το συνεδριακό κέντρο στη λεωφόρο Αθηνών για τις ανάγκες του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου, που αναζητούσε χώρο εκτός του Αχιλλοπουλείου, έτσι ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να προσέρχονται και να ενισχύουν τα αποθέματα αίματος σε χώρο, όπου αισθάνονταν ασφαλείς.

Από την ερχόμενη Δευτέρα οι εθελοντές αιμοδότες θα μπορούν να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του πρώην Ασύλου, στη συμβολή των οδών Μεταμορφώσεως και Γιάννη Δήμου, που θα διαθέσει ο Δήμος Βόλου στο τμήμα αιμοδοσίας, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος του νοσοκομείου.

Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στις υποδομές του Δήμου Βόλου και να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, έτσι ώστε να μην προκύψουν ελλείψεις, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι στις εξορμήσεις της κινητής μονάδας αιμοληψίας, τρεις φορές την εβδομάδα, η συμμετοχή του κόσμου παραμένει συγκινητική.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου