ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ειλημμένη απόφαση

ειλημμένη-απόφαση-270480

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου προχωρεί κανονικά στη διοργάνωση του Επιχειρηματικού Πανοράματος, παρά την αρνητική στάση του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Στον πρόεδρο Απόστολο Οντόπουλο προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι ο κ. Μπασδάνης τάσσεται κατά της αναβίωσης του συγκεκριμένου θεσμού, χωρίς προηγουμένως να έχει αποφασίσει σχετικά η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Σε κάθε περίπτωση, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να βασίζεται στη στήριξη του κορυφαίου φορέα εκπροσώπησης των ανθρώπων της αγοράς και για αυτό προχωρεί στην υλοποίηση της απόφασης, την οποία έχει λάβει το όργανο εκπροσώπησης των εμπόρων.

Ηδη έχει προσδιοριστεί ότι το Επιχειρηματικό Πανόραμα θα αναβιώσει στο χρονικό διάστημα από 22 έως 26 Απριλίου, ενώ τις επόμενες ημέρες οριστικοποιείται και ο χώρος, όπου θα διοργανωθεί η έκθεση. Η συμφωνία με τον διοργανωτή έχει κλειστεί, ενώ πολύτιμη εκτιμάται ότι θα είναι η συμβολή του Δήμου Βόλου στην επίτευξη του στόχου, που έχει θέσει ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου