Η Ελλάδα του Κυμπουρόπουλου και η Ελλάδα του Πολάκη

η-ελλάδα-του-κυμπουρόπουλου-και-η-ελλά-536088

Η Ελλάδα χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και διακρίσεις, που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που φαντάζεται ο κ. Πολάκης.

Απολύτως αναμενόμενος ο τρόπος που αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός το τεράστιο πολιτικό και ηθικό ατόπημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος επιτέθηκε με αήθη τρόπο στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Οσοι δεν πίστευαν ότι αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας θα λάβει μέτρα κατά του πολιτικού πρωτοπαλίκαρου του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεπέρασε κάθε όριο και στοχοποίησε έναν συνάνθρωπό μας με τετραπληγία, ο οποίος αποτελεί πραγματικό σύμβολο θέλησης και ψυχικής δύναμης, απλά αιθεροβατούν.

Και αυτή η αθλιότητα του κ. Πολάκη θα περάσει δίχως συνέπειες για τον ίδιο. Αλλωστε ο πρωθυπουργός έχει ταυτιστεί με τις απόψεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του παράσχει πολιτική κάλυψη όσες φορές ο κ. Πολάκης ξεπέρασε τα εσκαμμένα.

Η κοινή γνώμη εξοργίστηκε από τη στοχοποίηση ενός ατόμου με βαριά αναπηρία, που αξιοποίησε όσα προβλέπει ο νόμος για να διοριστεί στο δημόσιο σύστημα υγείας, αφού πρώτα αρίστευσε στις εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και στις εξετάσεις για την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή!

Αυτά όμως είναι «ψιλά γράμματα» για τον κ. Πολάκη, που καπνίζει μέσα στο υπουργείο Υγείας, που απειλεί με τη λήψη δικαστικών μέτρων νεκρούς αντιδίκους του, που ειρωνεύεται τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι, που δανειοδοτείται με σκανδαλώδεις όρους από το κομματικό τραπεζικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ, που προπηλακίζει δημοσιογράφους, που ηχογραφεί παράνομα τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας, που δημοσιοποιεί τα ονόματα δικαστικών λειτουργών και προτείνει τη φυλάκιση των πολιτικών του αντιπάλων για να κερδίσει το κόμμα του τις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ο κατάλογος των πολιτικών ατοπημάτων του κ. Πολάκη είναι μακρύς, σε αντίθεση με το έργο του στο υπουργείο Υγείας. Το πλέον ευαίσθητο δημόσιο σύστημα της χώρας βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και την ίδια στιγμή ο αρμόδιος υπουργός ξημεροβραδιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να φέρει εις πέρας τη «βρόμικη δουλειά» που του έχει αναθέσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Πριν από λίγες ημέρες στο Ανατολικό Πήλιο τραυματίστηκε σοβαρά ένα 9χρονο κοριτσάκι και εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό και του ανύπαρκτου συντονισμού μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών, η ζωή του τέθηκε σε άμεσο κίνδυνο. Αντί λοιπόν να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά των αρμοδίων, προκειμένου να διερευνηθεί τι δεν πήγε καλά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται σε έναν συνάνθρωπό μας, που μπορεί να είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, ωστόσο διαθέτει ανεξάντλητα ψυχικά και πνευματικά αποθέματα. Αποθέματα που ελάχιστοι αρτιμελείς διαθέτουν.

Ας γνωρίζει ο κ. Πολάκης ότι η πολιτική του αήθεια σε βάρος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, που διεκδικεί την είσοδό του στην Ευρωβουλή με τη ΝΔ, ενισχύει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα και διαλύει οριστικά και αμετάκλητα το αφήγημα για το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Η Ελλάδα χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και διακρίσεις, που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που φαντάζεται ο κ. Πολάκης. Ευτυχώς, οι εκλογές είναι κοντά και αυτό θα το συνειδητοποιήσει με οδυνηρό πολιτικό τρόπο…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου