ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καλοδεχούμενη

καλοδεχούμενη-837575

Η παράταση που αποφασίστηκε να δοθεί στο πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι Εμπορικοί Σύλλογοι να προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή, δίνει την ευκαιρία στον Εμπορικό Σύλλογο του Βόλου να κερδίσει πολύτιμο χρόνο και να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις, κυρίως ως προς τη δυνατότητα αλλαγών στο προτεινόμενο κομμάτι του εμπορικού κέντρου, όπου μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις αναμόρφωσής του από τους πόρους του προγράμματος.

Η παράταση μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου δόθηκε, επειδή σε άλλες πόλεις δεν συγκεντρώθηκαν εγκαίρως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τους εμπόρους που εξέφρασαν την επιθυμία να μετάσχουν στο πρόγραμμα. Στον Βόλο δεν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα, ωστόσο η άρνηση πολλών εμπόρων να δηλώσουν συμμετοχή οδήγησε σε αδιέξοδο τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Η παράταση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου που μέχρι τα τέλη του μήνα θα προσπαθήσει να αλλάξει αυτό το κλίμα.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να αναζητήσει άλλα τμήματα της εμπορικής αγοράς που μπορούν να ενταχτούν στο πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου. Βασική προϋπόθεση, οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις περιοχές να μη διακατέχονται από τις ακατανόητες λογικές των συναδέλφων τους στο δυτικό τμήμα της Ερμού.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου