ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μονόδρομος η πρώτη νίκη

μονόδρομος-η-πρώτη-νίκη-855830

Για την 4η αγωνιστική του α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης και υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, με μοναδικό στόχο το πρώτο φετινό τρίποντο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με απολογισμό δύο ήττες από Μακεδονικό – ΑΕΛ και μία ισοπαλία με τη Βέροια, παιχνίδι που θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, η Νίκη Βόλου θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος, βάζοντας τέρμα στην κακή παρένθεση.

Η σημερινή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, μιας και το Πανθεσσαλικό παραμένει κλειστό λόγω εργασιών και έτσι οι κυανόλευκοι θα χρησιμοποιήσουν τη δεύτερή τους έδρα για πρώτη φορά φέτος.

Για τη σημερινή αναμέτρηση ο Αλέκος Βοσνιάδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντώνη Αναστασίου, με τον 26χρονο μπακ να τραυματίζεται στο παιχνίδι με τη Βέροια, έχοντας χάσει και το παιχνίδι στη συνέχεια με την ΑΕΛ, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Πασχάλη Κάσσο, που χάνει το σημερινό παιχνίδι λόγω θλάσης.

Η αποστολή: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Λογαράς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μέτσε, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Σιαφά, Moρέιρα, Ολαϊζόλα, Μιλούνοβιτς, Μπάλλας, Κριμιτζάς, Ροχάνο.

Η προϊστορία

Το σημερινό παιχνίδι δεν αναμένεται εύκολο για τους κυανόλευκους, απέναντι σε μία ομάδα που και πέρυσι δυσκόλεψε το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη. Στο παιχνίδι του α’ γύρου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα στη Θεσσαλονίκη, ενώ

στον β’ γύρο η Νίκη κέρδισε με 1-0 χάρις σε τέρμα του Μιράντα.

Νίκη Βόλου και Απόλλων Πόντου έχουν συναντηθεί στο παρελθόν σε επίπεδο, Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά και σε αγώνες κατάταξης, ενώ η προϊστορία περιλαμβάνει και διακοπή αγώνα.

Στην Α’ Εθνική η Νίκη έχει 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ σε επίπεδο Β’ κατηγορίας 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες, με την πιο κακή χρονιά για τη βολιώτικη ομάδα να είναι το 1999, όταν γνώρισε την πιο βαριά ήττα (6-0) και είχε και τη μοναδική ήττα έδρας!

Στην Α’ Εθνική η Νίκη είχε κερδίσει ένα ματς εκτός έδρας, αλλά στο γήπεδο της Τούμπας που τότε έδινε τους αγώνες του ο Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ στη Β’ Εθνική υπάρχουν και εκτός έδρας νίκες της βολιώτικης ομάδας, που είναι τρεις αλλά η μια στα «χαρτιά». Στον Βόλο στα ματς Β’ κατηγορίας εκτός από μια ήττα το 1999, η Νίκη έχει κερδίσει 10 φορές, ενώ σημειώθηκαν και 3 ισοπαλίες.

Ο Απόλλων Πόντου

Δύο ήττες και μία νίκη είναι ο απολογισμός του Απόλλωνα μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας χάσει στην πρεμιέρα από τον Διαγόρα Ρόδου με 0-1, για να ακολουθήσει το εκτός έδρας τρίποντο στη Λάρισα επί του Απόλλωνα με 0-1. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Καλαμαριάς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β’ με 1-2.

Παπακωνσταντίνου στη Νεάπολη

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου, σήμερα Κυριακή 27/11 στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, θα διευθύνει ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι οι Σεραφείμ Γάκος (Φθιώτιδας) και Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων) και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Βαλιώτης (Λάρισας).

Τα εισιτήρια

Χωρίς προπώληση εισιτηρίων και με τιμή εισόδου στα 10 ευρώ, η Νίκη Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το «παρών» σήμερα στη Νεάπολη, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, σήμερα Κυριακή 27/11, 15:00, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Τιμές & αγορά εισιτήριων: Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Είσοδος στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης: Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Σημειώνεται πως ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ»!

Το πρόγραμμα

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα, Κυριακή 27/11

Ηρακλής Λάρισας-Διαγόρας

(15:00, AEL FC Arena)

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Πριόνας (Εύβοιας)

Αλμωπός Αριδαίας-Μακεδονικός

(15:00, Αριδαίας)

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης)

Βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Δεδικούσης (Λάρισας)

Θεσπρωτός-Βέροια

(15:00, Ηγουμενίτσας)

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Νάστος (Πρέβεζας / Λευκάδας)

Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου

(15:00, Νεάπολης)

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Γάκος (Φθιώτιδας), Βογιατζής (Καρδίτσας)

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα, Κυριακή 27/11

Χανιά-Καλαμάτα

(15:00 Περιβολίων)

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Πλακάς, Μανούρας (Δυτ. Αττικής)

Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης

(15:00, Αγυιάς)

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας)

Βοηθοί: Τριαντάφυλλος, Σπηλιώτης (Κορινθίας)

ΗρόδοτοςΑιγάλεω

(15:00, Ν. Αλικαρνασσού)

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Βλαχάκης (Ρεθύμνου), Κομισοπούλου (Χανίων)

Αύριο, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

ΟΦ Ιεράπετρας-Προοδευτική

(15:00, «Βουζουνεράκειο»)

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας), Μάτσας (Ηρακλείου)

Κηφισιά-Καλλιθέα

(15:15 ΕΡΤ3, «Μ. Κρητικόπουλος»)

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Αραβίδης, Τσολακίδης (Αθήνας)

Ρεπό: Επισκοπή

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου