ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Παίζει» επιστροφή Αργύρη στην ομάδα της Νίκης Βόλου

παίζει-επιστροφή-αργύρη-στην-ομάδα-889028

Μπορεί να μην τα βρήκε πέρυσι με την ομάδα της Νίκης Βόλου και να μην παρέμεινε στα κυανόλευκα, ωστόσο ο Αγγελος Αργύρης, έχει ανοίξει και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με την αγαπημένη του ομάδα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι δεν «ξέχασαν» τον Βολιώτη αμυντικό, ο οποίος πέρυσι επέστρεψε στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά πλέον βρίσκεται και πάλι στη γενέτειρα του, έχοντας ξεκινήσει εκ νέου επαφές με την ομάδα της… «καρδιάς« του για ένα νέο come back.

Ο Βολιώτης στόπερ γεννημένος στις 6/5/1994 είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχει η τεχνική ηγεσία στη λίστα της και θα ήθελε να δει ξανά στα χρώματα της ομάδας ο Αλέκος Βοσνιάδης, με τον Αργύρη να παίζει καταλυτικό ρόλο στην παραμονή του συλλόγου στο προπέρσινο πρωτάθλημα της Football League, όταν με προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη, παράλληλα με την παραμονή η Νίκη κέρδισε και την άνοδο στη σημερινή Super League 2, μετρώντας 14 συμμετοχές.

  • Ο 28χρονος σήμερα Αργύρης έχει αποφασίσει την επιστροφή του στον Βόλο, όπου θα δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, συνεργαζόμενος με των κυανόλευκων αισθημάτων chef Τιμολέοντα Διαμαντή, «ανοίγοντας» ξανά ένα από τα πλέον ιστορικά τσιπουράδικα της Νέας Ιωνίας, όπως είναι αυτό του «Καρακατσάνη».

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Στα περσινά επίπεδα κινούνται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23, όπως ανακοίνωσε μέσα στην περασμένη εβδομάδα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν δηλώσει και φέτος ως πρώτη έδρα το αναμορφωμένο μετά και τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναλυτικότερα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

BASIC: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

SILVER: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

FAMILY: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Super League 2.
  • Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση τριών δόσεων.
  • Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με απόλυτα εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
  • Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ. Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου