ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γρηγορότερα οι εξελίξεις για τη Νίκη Βόλου

γρηγορότερα-οι-εξελίξεις-για-τη-νίκη-β-420097

Μετά τη σημερινή συνάντηση της FootballLeague οι κυανόλευκοι περιμένουν κάλεσμα… ανόδου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ελπίδα πως η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι η τελευταία της αναμονής ελπίζουν στη Νίκη Βόλου, περιμένοντας από Δευτέρα κάλεσμα ανόδου από την ΕΠΟ προκειμένου να συμπληρώσουν το κενό του Ηρακλή στη Football League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δύσκολα θα συμμετάσχει στην παραπάνω κατηγορία, έχοντας ένα σωρό προβλήματα και κυρίως χρέη, και ως συνέπεια από το κενό που θα προκύψει θα επωφεληθεί η Νίκη Βόλου.

Η καλύτερη 2η των ομάδων της περσινής Γ’ Εθνικής που δεν πήραν την άνοδο είναι η ομάδα της Μαγνησίας, οι ιθύνοντες της οποίας περιμένουν κάλεσμα από την ΕΠΟ από την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να συμπληρώσει το παζλ των ομάδων της νέας Football League.

Σημειώνεται πως σήμερα Πέμπτη θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες της Football League για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και με απόντα τον Ηρακλή, ο οποίος δεν βρίσκει λύση ούτε στην εξαγορά ΑΦΜ η Νίκη θα είναι εκείνη που θα κληθεί να ανέβει κατηγορία.

Για τη σημερινή συνάντηση της FL, στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν και τα θέματα της νομιμοποίησης ομάδων, της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και διάφορα άλλα αγωνιστικά θέματα.

Παράλληλα σήμερα θα γίνει γνωστός και ο ακριβής αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, με τον Ηρακλή πιθανότατα να μην δηλώνει συμμετοχή.

Η ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 1 Αυγούστου και ώρα 13.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομάδων της Football League με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Νομιμοποίηση ομάδων

2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος

3. Έναρξη Πρωταθλήματος

4. Αγωνιστικά Θέματα».

Ως τώρα αυτό που προκύπτει είναι ότι το νέο πρωτάθλημα δεν θα έχει playoffs και playout (με άνοδο δύο ομάδων στη Super League 2 και υποβιβασμό τεσσάρων στη Γ’ Εθνική), θα ολοκληρωθεί μετά από 26 αγωνιστικές και ως πιθανή ημερομηνία για την έναρξη είναι η Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται και δεδομένη. Από αρκετές ομάδες έχει τεθεί και το θέμα να ανέβουν 4 ώστε και η παραπάνω κατηγορία να έχει του χρόνου 14 ομάδες.

Οσον αφορά στη σέντρα στις 29/9 αναμφίβολα η συγκεκριμένη ημερομηνία βολεύει τη Νίκη, η οποία θα έχει μπροστά της σχεδόν δύο μήνες, προκειμένου να ετοιμαστεί και αγωνιστικά αλλά και να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, με δεδομένο ότι υπάρχουν ήδη κινήσεις, είτε από την πλευρά Παπακωνσταντίνου – Βενέτη, είτε από την πλευρά των… Αμερικανών, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Νίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου