ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει το πράσινο φως

περιμένει-το-πράσινο-φως-445019

Την παραμονή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και την «αναχώρηση» για την παραπάνω κατηγορία σκέπτονται μόνο στη Νίκη Βόλου, φιλοδοξώντας πως η χρονιά που ξεκινά δεν θα είναι από χέρι… χαμένη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η άνοδος στη Football League περνά από το χέρι του Ηρακλή, ο οποίος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν θα βρίσκεται με τον ίδιο τουλάχιστον ΑΦΜ στην κατηγορία που φιλοδοξούν να ανέλθουν οι κυανόλευκοι του Βόλου.

Το ένα σκέλος που πονοκεφαλιάζει τους κυανόλευκους έχει να κάνει καθαρά με το επίπεδο στο οποίο θα βρίσκονται τη νέα περίοδο, έχοντας πάρει εγγυήσεις μέχρι στιγμής, πως τίποτα δεν μπορεί να τους στερήσει τη συμμετοχή στη νέα Football League.

Από την άλλη τελευταίος βραχνάς, είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο οποίο πλέον υπάρχει κι άλλος ένοικος, με τον Βόλος ΝΠΣ και την ΕΤΑΔ να έρχονται σε συμφωνία και την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, να πετά εκτός τους κυανόλευκους.

Εφόσον δεν ξεκαθαρίσει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω ζητήματα στην Νίκη Βόλου δεν μπορούν να προχωρήσουν και να κολυμπήσουν στα βαθιά, έστω κι αν η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, χτυπώντας κόκκινο, μαζί με την αγωνία των φιλάθλων.

Συγχαρητήρια από την Ερασιτεχνική

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου με ανακοίνωσή της συνεχάρη τους βουλευτές Μαγνησίας που εκλέχτηκαν την περασμένη Κυριακή και απευθυνόμενη στους Χρήστο Μπουκώρο, Ζέττα Μακρή, Θανάση Λιούπη, Κώστα Μαραβέγια, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Κατερίνα Παπανάτσιου τονίζει: «Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης συγχαίρει όλους τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στη Μαγνησία λειτουργούν πλήθος αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων, που αποτελούν «εστίες» του αγνού πνεύματος του αθλητισμού. Μοναδικός στόχος, η προάσπιση του αθλητικού ιδεώδους με ήθος, σεβασμό σε κάθε αθλητή κι αθλήτρια, ανεξάρτητα από επιδόσεις, πρωταθλητισμό και διακρίσεις.

Η Μαγνησία με την τεράστια αθλητική της ιστορία, έχει αναδείξει πρωταθλητές σε κάθε αγώνισμα κι άθλημα. Χρειαζόμαστε στο πλευρό μας ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που ο λαός, σας τίμησε με την ψήφο του, να σκύψετε με σοβαρότητα και με τη δέουσα προσοχή, πάνω στα θέματα εξυγίανσης και «άνθισης» των αθλητικών σωματείων και φυσικά των αθλητικών υποδομών του Νομού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου