ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ηττήθηκε ξανά και έχασε την άνοδο η Νίκη Βόλου

ηττήθηκε-ξανά-και-έχασε-την-άνοδο-η-νίκ-514459

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από τον Θεσπρωτό η Νίκη Βόλου και μέσα σε επτά ημέρες έχασε για δεύτερη φορά από την ομάδα της Ηγουμενίτσας, η οποία με συνολικό σκορ 3-0 είναι εκείνη που ανέρχεται στη FootballLeague από τη διαδικασία των μπαράζ.

Η Νίκη Βόλου όχι μόνο έχασε την άνοδο, αλλά «υποβιβάστηκε» κι όλας αν αναλογιστεί κανείς πως θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική, η οποία θα ακολουθεί τη νέα χρονιά των SuperLeague, SuperLeague 2 και FootballLeagueκαι επί της ουσίας θα είναι η τέταρτη τη τάξει κατηγορία.

Το σύνολο του Ράτκο Ντόστανιτς απέτυχε και απογοήτευσε πλήρως να επιβληθεί μιας ομάδας που πέραν από τα παχυλά συμβόλαια δεν της έλειψαν η ψυχή, το πάθος και η αποφασιστικότητα να «ματώσει» για ακόμη ένα παιχνίδι παρά την αρχική φοβία στο χθεσινό πρώτο μέρος.

Η Νίκη κατάφερε να δεχθεί γκολ επί της ουσίας στην πρώτη τελική εντός εστίας από τους γηπεδούχους και στο 43ο λεπτό από τον Μπίκα, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει και το τελικό 2-0 στο 86’, μιας και οι όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων δεν έδωσαν ούτε καν την ελπίδα ανατροπής.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0

Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας

Β’ Αγώνας μπαράζ

Σκόρερ: 43’, 86’ Μπίκας

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε., Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Κασαρατέ, Κωνσταντίνου Β., Γώγος (76’ Φούντζουλας), Ευθυμίου (85’ Μητσέλος), Μπίκας (89’ Μπέρτζος), Πόζογλου (88’ Γκόλιας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι (46’ Ντινιωτάκης), Παπαδόπουλος Θ., Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Τσεμπερίδης (78’ Τσιώλης), Μέτσε (39′ λ.τρ. Ιορδανίδης), Ρόβας (58’ Βουκομάνοβιτς), Δεμηρτζόγλου, Κέρι, Μαντζίρης

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις

Στη Football League θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική σεζόν Ιωνικός, ΠΟ Τρίγλιας και φυσικά ο Θεσπρωτός, ενώ εκκρεμεί ο αγώνας Καλαμάτα – Διαγόρας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/5).

Τα χθεσινά αποτελέσματα των μπαράζ ανόδου:

Κυριακή 12 Μαΐου

Ιωνικός-Αιολικός 2-0

Νέστος Χρυσούπολης-ΠΟ Τρίγλιας 0-1

Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου 2-0

Τετάρτη 15 Μαΐου, 15:00

Καλαμάτα-Διαγόρας

Πηγή φωτό: Theball.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου