ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτος τελικός ανόδου

πρώτος-τελικός-ανόδου-524742

Το πρώτο βήμα και το πιο καθοριστικό στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη FootballLeagueθέλει να κάνει σήμερα στις 5 μ.μ. η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από μία ακόμη χρονιά στη Γ’ Εθνική οι κυανόλευκοι βρίσκονται προ των πυλών μιας ιστορικής επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες, ξεφεύγοντας από μια κατηγορία στην οποία συμμετέχουν μετά τον υποβιβασμό τους από τη SuperLeague.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας για τους παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς να αποδείξουν πως μπορούν να δικαιώσουν τις προσδοκίες της διοίκησης, αλλά και των φιλάθλων, που από το περασμένο καλοκαίρι έβαζαν ψηλά τον πήχη.

Μπορεί ο Θεσπρωτός να είναι το αουτσάιντερ στη διπλή κόντρα, με τη ρεβάνς να δίνεται στις 12 Μαΐου την επόμενη Κυριακή, ωστόσο η Νίκη θα πρέπει να αποδείξει τον ρόλο του φαβορί και μέσα στο γήπεδο.

Απόντες για τη Νίκη Βόλου από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι τιμωρημένοι Γιάννης Ντινιωτάκης και Βασίλης Ρόβας, με τον Νέτι Μέτσε από την άλλη να βρίσκεται στο όριο των καρτών.

Στην αποστολή των κυανόλευκων βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Μάνος Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Κώστας Δεμηρζότγλου, Λάζαρος Μαντζίρης, Γιάννης Κουτσούκης και Αλέξα Βουκομάνοβιτς.

Με 20 ο Θεσπρωτός

Ο Δημήτρης Μουρούτης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Θεσπρωτού. Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντάκος, Πάντος, Σταυρίδης, Νόνης, Μπέρτσος, Πανταζής, Παπαδόπουλος, Σουλιώτης, Τοπάλι, Κασσαράτε, Ευθυμίου, Φούντζουλας, Μπίκας, Πόζογλου, Γκόλιας, Mπίκας, Κωνσταντίνου Ε., Κωνσταντίνου Β., Μητσέλος και Γώγος.

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κάνει λόγο για το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα σήμερα και σε ανακοίνωσή της ενόψει του πρώτου μπαράζ ανόδου με τον Θεσπρωτό σημειώνει: «Σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΝΙΚΗ μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης έφτασε η στιγμή που όλοι οι ΝΙΚΙΩΤΕΣ και ΝΙΚΙΩΤΙΣΣΕΣ περιμέναμε.

Η ομάδα των 22 νικών σε 26 αγώνες, η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και άμυνα στον 4ο όμιλο της Γ’ Eθνικής, η ομάδα με τον πρώτο σκόρερ σε όλη την κατηγορία, η ομάδα που συγκέντρωσε 69 παλικαρίσιους βαθμούς, είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα για την επάνοδό της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην ομάδα και όπως μόνο αυτοί ξέρουν να μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε «Π. Μαγουλάς»…

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να στείλουν το μήνυμα σε όλη την ποδοσφαιρική επικράτεια πως η Νίκη Βόλου παραμένει δυνατή κι επιστρέφει δυνατότερη.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Αναφορικά με τα εισιτήρια και τη διάθεσή τους, οι κυανόλευκοι επισημαίνουν πως θα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ πέντε ευρώ θα πληρώσουν γυναίκες, παιδιά και μαθητές. Στον δρόμο προς τη FootballLeague οι κυανόλευκοι θέλουν να έχουν συνοδοιπόρο τον κόσμο τους, ξεκινώντας ήδη προπώληση εισιτηρίων, ενώ όπως τονίζεται δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας.

Αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος:10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Γυναίκες: 5€

Μαθητικό – Παιδικό (13-18 ετών): 5€

Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν.

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες μπαράζ.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη β’ πεζογέφυρα, όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Επίσης οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, που θα προσέλθουν στο Στάδιο μέσω της περιφερειακής οδού θα εισέλθουν από τη γ’ πεζογέφυρα, όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το βόρειο πέταλο.

Η πρόσβαση στα VIP / επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου των κατόχων εισιτηρίων 20€ και των προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / επίσημα του Σταδίου μέσω της β’ πεζογέφυρας.

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και για αποφυγή αναμονής στα εκδοτήρια την ώρα του αγώνα αποφάσισε να γίνει προπώληση εισιτηρίων, μόνο των 10€ έως και την Κυριακή το μεσημέρι στις 2μ.μ. και προτρέπει τους φιλάθλους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους στα παρακάτω σημεία πώλησης:

•ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Νο 1 Μαιάνδρου 45 έναντι γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς»

•ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Νο 2 Βενιζέλου-Δημοκρατίας Ν. Ιωνία

•ΚΑΒΑ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Φυτόκου 35, Νέα Ιωνία Βόλου

•PASSION FRUIT

Διμηνίου 25, ΔιμήνιΒόλου

•SAGA CAFE

Δημητριάδος 43-45 έναντι Δημαρχείου Βόλου

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 3.30 μ.μ.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλο πλαίσιο και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Ο.Φ. Νίκης: Ολοι μαζί για την άνοδο

Σε ανακοίνωση του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Θεσπρωτό τονίζεται: «Φίλες και φίλοι της αγαπημένης όλων. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα τον Θεσπρωτό στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ ανόδου. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, στις 5 Μαΐου, να πάμε να τελειώσουμε και να πανηγυρίσουμε από τον πρώτο αγώνα την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Η εσωστρέφεια, η απόγνωση, η γκρίνια, η απόδοση ευθυνών και η εύκολη κριτική δεν έχουν θέση και νόημα στην κρίσιμη αυτή καμπή για την ομάδα μας. Ολοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και φίλαθλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, την άνοδο της ομάδας μας στην επόμενη κατηγορία».

Για τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου»

BlueClub: «Καθήκον όλων να γίνουμε ο 12ος παίκτης»

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς απευθύνει, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, το Blue Club. H ανακοίνωση: «Σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα δίνει τον τελευταίο και πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Καθήκον όλων μας είναι να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης και να τη σπρώξουμε σε μία καθαρή νίκη και σε σκορ πρόκρισης απ’ αυτήν την Κυριακή.

Είμαστε σίγουροι πως όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας θα κάνουν αυτό που αρμόζει στο βάρος της φανέλας της Νίκης Βόλου. Τέλος, να ευχηθούμε χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία στους φίλους της ομάδας μας. Χριστός Ανέστη».

Οι συναντήσεις στη Γ’ Εθνική

Εξι φορές έχουν αναμετρηθεί συνολικά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, Νίκη Βόλου και Θεσπρωτός. Την τελευταία φορά οι κυανόλευκοι έπαιξαν εκτός έδρας, κερδίζοντας με 3-0, ενώ στον α’ γύρο είχαν επικρατήσει με 1-0 στο Π. Μαγουλάς για τη σεζόν 2016-17. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τρία έληξαν ισόπαλα, ενώ οι κυανόλευκοι μετρούν μόλις μία ήττα. Οι αγώνες έχουν ως εξής:

12/02/17 Θεσπρωτός-Νίκη 0-3

02/10/16 Νίκη-Θεσπρωτός 1-0

10/04/16 Νίκη-Θεσπρωτός 1-1

29/11/15 Θεσπρωτός-Νίκη 2-0

09/02/00 Νίκη-Θεσπρωτός 1-1

05/09/99 Θεσπρωτός-Νίκη 4-4

* Σε παρένθεση τα σκορ στο ημίχρονο

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί εννέα φορές, με την Νίκη Βόλου να έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Εκτός από τις αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής συναντήσεις είχαμε και στη Δ’ Εθνική, όταν η Νίκη επικράτησε με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και με 13-0 στο «Π. Μαγουλάς», με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 παίκτες.

Ο Νεοφυτιάδης στο Πανθεσσαλικό

Το παιχνίδι της Νίκης με τον Θεσπρωτό θα διευθύνει ο Γιάννης Νεοφυτιάδης από την ΕΠΣ Κορινθίας. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Ισίδωρος Αρμακόλας από την ΕΠΣ Κυκλάδων και ο Θανάσης Μπουρτζοβίτης από την ΕΠΣ Κορινθίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής ο Γιάννης Τζίκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Νεοφυτιάδης δεν έχει σφυρίξει ποτέ παιχνίδι της Νίκης στο παρελθόν, ενώ μετρά 16 παιχνίδια του στη Super League, τα 25 στη Football League και 33 στη Γ’ Εθνική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου