ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το πιο καθοριστικό βήμα

το-πιο-καθοριστικό-βήμα-527346

Τον πρώτο τελικό για την άνοδο δίνει την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Θεσπρωτό στις 5μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, με τους κυανόλευκους να έχουν ανάγκη την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την προετοιμασία να κυλά χωρίς προβλήματα, ο Ράτκο Ντόστανιτς ως γνωστόν δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρόβα και Ντινιωτάκη, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, που στόχος είναι μια «καθαρή» νίκη, ενόψει και του επαναληπτικού στις 12 Μαΐου στην Ηγουμενίτσα.

Στο δρόμο προς τη FootballLeagueοι κυανόλευκοι θέλουν να έχουν συνοδοιπόρο τον κόσμο τους, ξεκινώντας ήδη προπώληση εισιτηρίων, ενώ όπως τονίζεται δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας.

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κάνει λόγο για το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα την Κυριακή και σε ανακοίνωσή της ενόψει του πρώτου μπαράζ ανόδου με τον Θεσπρωτό σημειώνει: «O πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εύχονται σε όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας Χρόνια Πολλά.

Την ερχόμενη Κυριακή, 5 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΝΙΚΗ μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης έφτασε η στιγμή που όλοι οι ΝΙΚΙΩΤΕΣ και ΝΙΚΙΩΤΙΣΣΕΣ περιμέναμε.

Η ομάδα των 22 νικών σε 26 αγώνες, η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και άμυνα στον 4ο όμιλο της Γ’ Eθνικής, η ομάδα με τον πρώτο σκόρερ σε όλη την κατηγορία, η ομάδα που συγκέντρωσε 69 παλικαρίσιους βαθμούς, είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα για την επάνοδό της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην ομάδα και όπως μόνο αυτοί ξέρουν να μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε «Π. Μαγουλάς»…

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να στείλουν το μήνυμα σε όλη την ποδοσφαιρική επικράτεια πως η Νίκη Βόλου παραμένει δυνατή κι επιστρέφει δυνατότερη.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Ακόμη αναφορικά με τα εισιτήρια και τη διάθεσή τους, οι κυανόλευκοι επισημαίνουν πως θα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ πέντε ευρώ θα πληρώσουν γυναίκες, παιδιά και μαθητές. Αναλυτικά:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός, για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της Γ’ Εθνικής 2018-2019, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στις 17:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος:10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Γυναίκες: 5€

Μαθητικό – Παιδικό (13-18 ετών): 5€

Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν.

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες μπαράζ.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη β’ πεζογέφυρα, όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Επίσης οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, που θα προσέλθουν στο Στάδιο μέσω της περιφερειακής οδού θα εισέλθουν από τη γ’ πεζογέφυρα, όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το βόρειο πέταλο.

Η πρόσβαση στα VIP / επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου των κατόχων εισιτηρίων 20€ και των προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / επίσημα του Σταδίου μέσω της β’ πεζογέφυρας.

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και για αποφυγή αναμονής στα εκδοτήρια την ώρα του αγώνα αποφάσισε να γίνει προπώληση εισιτηρίων, μόνο των 10€ έως και την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 και προτρέπει τους φιλάθλους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους στα παρακάτω σημεία πώλησης:

•ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Νο 1 Μαιάνδρου 45 έναντι γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς»

•ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Νο 2 Βενιζέλου-Δημοκρατίας Ν. Ιωνία

•ΚΑΒΑ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Φυτόκου 35, Νέα Ιωνία Βόλου

•PASSION FRUIT

Διμηνίου 25, Διμήνι Βόλου

•SAGA CAFE

Δημητριάδος 43-45 έναντι Δημαρχείου Βόλου

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 15.30.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Ο.Φ. Νίκης: Ολοι μαζί για την άνοδο

Σε ανακοίνωση του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Θεσπρωτό τονίζεται: «Φίλες και φίλοι της αγαπημένης όλων. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Θεσπρωτό στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ ανόδου. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, στις 5 Μαΐου, να πάμε να τελειώσουμε και να πανηγυρίσουμε από τον πρώτο αγώνα την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Η εσωστρέφεια, η απόγνωση, η γκρίνια, η απόδοση ευθυνών και η εύκολη κριτική δεν έχουν θέση και νόημα στην κρίσιμη αυτή καμπή για την ομάδα μας. Ολοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και φίλαθλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, την άνοδο της ομάδας μας στην επόμενη κατηγορία».

Για τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου».

Ο Νεοφυτιάδης στο Πανθεσσαλικό

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των πρώτων αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Football League. Το παιχνίδι της Νίκης με τον Θεσπρωτό θα διευθύνει ο Γιάννης Νεοφυτιάδης από την ΕΠΣ Κορινθίας. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Ισίδωρος Αρμακόλας από την ΕΠΣ Κυκλάδων και ο Θανάσης Μπουρτζοβίτης από την ΕΠΣ Κορινθίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής ο Γιάννης Τζίκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Νεοφυτιάδης δεν σφυρίξει ποτέ παιχνίδι της Νίκης στο παρελθόν, ενώ μετρά 16 παιχνίδια του στη Super League, τα 25 στη Football League και 33 στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου