ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

ποδόσφαιρο-για-καλό-σκοπό-563984

Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας και Παλαίμαχοι Αλμυρού ενίσχυσαν την Κουζίνα Αλληλεγγύης παίζοντας στο Πανθεσσαλικό

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο συναντήθηκαν χθες το απόγευμα οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας με τους Παλαιμάχους του ΓΣ Αλμυρού, σε ένα παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες, αλλά με έναν ξεχωριστό στόχο.

Αυτός ήταν η ενίσχυση της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να συγκεντρώνουν ένα χρηματικό ποσό το οποίο παρέδωσαν στην κ. Αγγελική Ιωαννίτη.

Για τη ποδοσφαιρική συνάντηση μίλησαν πριν τη σέντρα του ξεχωριστού αγώνα ο πρόεδρος των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας Θεόδωρος Νάκας, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΓΣ Αλμυρού Λεωνίδας Κωτούλας, όπως επίσης εκ μέρους της Κουζίνας Αλληλεγγύης η κ. Αγγελική Ιωαννίτη και ο τερματοφύλακας των Επίλεκτων Γιάννης Θεοδωρίδης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας κ. Θεόδωρος Νάκας σχολίασε: Βρισκόμαστε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου γίνεται ένα παιχνίδι με σκοπό να προσφέρουμε τη στήριξή μας στην Κουζίνα Αλληλεγγύης. Το παιχνίδι γίνεται ανάμεσα στην ομάδα μας και τους Παλαίμαχους του ΓΣ Αλμυρού. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Αλμυρού, που έκανε τον κόπο και ήρθε σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ, όπως και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που για ακόμη μια φορά δηλώνουν βροντερό «παρών».

Εκ των τερματοφυλάκων της ομάδας Γιάννης Θεοδωρίδης επεσήμανε: Οσο μπορούμε αντέχουμε. Παιχνίδια όπως τα σημερινά (σ.σ. χθεσινά) εμένα με «συντηρούν» και μου δίνουν πνοή. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι έχει ένα ξεχωριστό – φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά μέσα από αυτά υπάρχει και σύσφιξη σχέσεων με άλλους παλαιμάχους.

Από την Κουζίνα Αλληλεγγύης η κ. Αγγελική Ιωαννίτη δήλωσε: Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή που δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την ενίσχυση της Κουζίνας Αλληλεγγύης. Η εβδομάδα που διανύουμε άλλωστε είναι εβδομάδα εθελοντισμού και μας χαροποιεί ότι οι συμπολίτες μας βλέπουν και καταλαβαίνουν την προσφορά μας και εμείς τους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους.

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΓΣ Αλμυρού Λεωνίδας Κωτούλας πρόσθεσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Επίλεκτους Παλαίμαχος Θεσσαλίας για την πρόσκληση μου μας έκαναν προκειμένου να ενισχύουμε την Κουζίνα Αλληλεγγύης μέσα από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Είναι μεγάλη μας τιμή το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι που έχει φιλανθρωπικό σκοπό και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούμε να λέμε όχι αλλά να βρισκόμαστε κοντά σε όποιον το χρειάζεται. Είμαστε σε καλή κατάσταση, κάθε εβδομάδα δίνουμε και έναν αγώνα και πιστεύουμε να φανεί και στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι.

Για την ιστορία η αναμέτρηση τελείωσε με 2-1, μετά από τέρματα των Μπουτίνα και Αναστασίου για τους Επίλεκτους και του Κωστούλα για τον ΓΣ Αλμυρού.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ: (Γάκης-Αραβανόπουλος) Κοκαλάρας, Αρετόπουλος, Καρδιτσιώτης, Κουλαξής, Μάνος, Μάρας, Τόλιας, Νάκας, Τσουρέλης, Τζοβάρας, Μπουτίνας, Θεοδωρίδης, Ντούρας, Σιφνιώτης, Μουσιάρης, Αναστασίου, Πελεκάνος, Ζαμπίτογλου, Μαλανδρίνος, Τσεκούρας.

ΓΣΑ: Κορδίστας, Ράπτης, Καραδήμος, Μάτζαρης, Κοντογεωργάκης, Νανάς, Ελευθερίου, Δαϊλιάνης, Κωτούλας, Μάνος, Γρούνας, Μαλακασιώτης, Κωστούλας, Ευαγγελόπουλος, Αυγουλάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου