ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει Πανθεσσαλικό για ΓΣΑ η Νίκη

επιστρέφει-πανθεσσαλικό-για-γσα-η-νίκ-582714

Μετά από έναν μήνα και πλέον η Νίκη Βόλου επιστρέφει την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι να δώσει.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αυτή τη φορά αντίπαλος των κυανόλευκων θα είναι ο ΓΣ Αλμυρού, του γνώριμου στο κοινό της Νίκης, Κώστα Βελιτζέλου, ο οποίος αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία τον Στέλιο Αρσένο.

Η Νίκη προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες, απέναντι σε Φωκικό στην Άμφισσα και Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια και με 4 στροφές να απομένουν μέχρι το φινάλε δεν μπορεί να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο πέραν από το τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα, που της έχει βάλει δύσκολα τόσο στο φετινό πρωτάθλημα, και στο ματς του α’ γύρου, όσο και στο περσινό, γνωρίζοντας δύο ήττες.

Η προετοιμασία των παικτών του Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησε από χθες, με τον Σέρβο τεχνικό να μην έχει προβλήματα τραυματισμών να αντιμετωπίσει μιας και ο Κώστας Δεμηρτζόγλου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά εκτός θα είναι ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Μετά την τελευταία νίκη επί του Αχιλλέα, ο τερματοφύλακας των κυανόλευκων Μάνος Αποστολίδης επεσήμανε: «Κάθε τρίποντο είναι σημαντικό για την ομάδα μας, γι’ αυτό παλεύουμε σε όλα τα ματς, για να κερδίζουμε. Το πέναλτι δεν το έδωσε ο διαιτητής, ο βοηθός το έδωσε, γιατί ο διαιτητής έχει δείξει να παιχτεί η φάση, ο βοηθός το πήρε πάνω του. Θα μπορούσαμε κι εμείς να είμαστε λίγο πιο σοβαροί στο πρώτο ημίχρονο και να τελειώσουμε κάποιες φάσεις που είχαμε, ώστε να μη δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ανεβάσει πολλούς παίκτες μπροστά και να μας απειλήσει. Ευτυχώς, βάλαμε και τέταρτο γκολ, ήμασταν σοβαροί, κρατήσαμε το σκορ και προχωράμε, πλέον, στο επόμενο παιχνίδι».

Για το ίδιο παιχνίδι τοποθετήθηκε και ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να σημειώνει δύο τέρματα: «Ήταν σημαντικά τα γκολ μου για τη νίκη και για να συνεχίζουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε μόνο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, δεν έχουμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο».

Η συνέχεια

Η Νίκη συνεχίζει να ελπίζει στην κατάληψη της 1ης θέσης του 4ου ομίλου, έστω κι αν πλέον η τύχη δεν είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών της. Με 4 ακόμη αγωνιστικές να απομένουν, οι κυανόλευκοι ελπίζουν σε κάποιο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος εκτός από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, το οποίο θα πάρει στα χαρτιά έχει ακόμη τρεις αναμετρήσεις μπροστά του.

Στην 23η αγωνιστική η Νίκη Βόλου και στις 24 Μαρτίου θα υποδεχθεί τον ΓΣ Αλμυρού, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει ρεπό λόγω του παιχνιδιού με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ακολουθεί νέα εκτός έδρας αναμέτρηση των κυανόλευκων αυτή τη φορά κόντρα στον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη για την 24η αγωνιστική, στην οποία οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενούν τον Φωκικό.

Για την 25η στροφή του πρωταθλήματος η Νίκη παίζει στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον ΑΣ Μετέωρα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στην Κατερίνη απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στην 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Νίκη θα ταξιδέψει μέχρι την Κατερίνη, όπου αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου «κλείνει» τις δικές του υποχρεώσεις απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό στις 14 Απριλίου.

Οι αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε για την ομάδα της Νίκης Βόλου:

23η (24/3 – 3μ.μ.):

Νίκη Βόλου-ΓΣ Αλμυρού

24η (31/3 – 3μ.μ.):

Οικονόμος-Νίκη Βόλου

25η (7/4 – 4μ.μ.):

Νίκη Βόλου-ΑΣ Μετέωρα

26η (14/4 – 4μ.μ.):

Πιερικός-Νίκη Βόλου.

18 γκολ ο Κέρι Λόρι

29 γκολ σημειώθηκαν στην 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ βρίσκεται ο Λόρι Κέρι της Νίκης Βόλου που έφτασε τα 18 γκολ καθώς πέτυχε το ένα από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στη δεύτερη θέση με 11 γκολ βρίσκεται ο Σερτζίνιο του Ολυμπιακού Βόλου που σκόραρε κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων. Στα 9 γκολ μαζί με τον Αλεξίου του Αστέρα Ιτέας, ανέβηκε και ο Βουκομάνοβιτς της Νίκης Βόλου που πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αναλυτικά οι σκόρερ του 4ου ομίλου:

18 γκολ: Κέρι (Νίκη Βόλου)

11 γκολ: Σερτζίνιο (Ολυμπιακός Βόλου)

9 γκολ: Βουκομάνοβιτς (Νίκη Βόλου), Αλεξίου (Αστέρας Ιτέας)

8 γκολ: Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου), Κακκάβας (Αστέρας Ιτέας), Σκόνδρας (ΑΣ Μετέωρα), Μεγάλος (Φωκικός)

7 γκολ: Ζγκούρι (Ολυμπιακός Βόλου)

6 γκολ: Τζιώρας (Νίκη Βόλου), Ναζίμ (Ολυμπιακός Βόλου), Βλάχος (Θησέας Αγριάς), Τζοβάρας (ΓΣ Αλμυρού), Σεχολάρι (Πιερικός), Πατσαρούχας (ΑΟ Σελλάνων), Μαρούδας (ΑΣ Μετέωρα), Κατσαμάγκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Λέντας (ΑΟ Στυλίδας),

5 γκολ: Λώττας, Μάντζιος (Ολυμπιακός Βόλου), Ιορδανίδης (Νίκη Βόλου), Κοντοβάς (ΓΣ Αλμυρού), Τσιρογιάννης (ΑΟ Σελλάνων), Χάμος (Οικονόμος Τσαριτσάνης)

4 γκολ: Μαντζίρης (Νίκη Βόλου), Τζέκος, Κοντός (ΑΟ Σελλάνων), Λίτσιος (ΑΣ Μετέωρα), Μουλτσιάς (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Κυπαρίσσης, Κραγιόπουλος (Πιερικός), Παγωνίδης, Ίτσιος (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας)

3 γκολ: Φάμπιο, Καρτσαμπάς (Νίκη Βόλου), Καμπλιώνης, Μπουτζίκος (Ολυμπιακός Βόλου), Αλεξανδρής (ΓΣ Αλμυρού), Κόκκινος (ΑΟ Σελλάνων), Δημητριάδης, Τσιουρής (Θησέας Αγριάς), Ξέρρας, Κρανιώτης (Απόλλων Μακρυχωρίου), Δαδάκος (Πιερικός), Παπαδόπουλος (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Κυριακόπουλος, Χατζηστάμου (Φωκικός), Καραλής, Ακασού (ΑΟ Στυλίδας)

2 γκολ: Ντινιωτάκης (Νίκη Βόλου), Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Μπουτζίκος (Ολυμπιακός Βόλου), Γκίκα, Αναστασίου (ΓΣ Αλμυρού), Αγιασιώτης, Μπόρας, Οικονόμου, Γιαουπλάρι (Θησέας Αγριάς), Πολυζόπουλος, Ιωάννου, Ιωαννίδης (ΑΣ Μετέωρα), Μαλισσόβας, Σεΐτι, Γεωργουσόπουλος. Αντωνόπουλος, Γκούρα (Αστέρας Ιτέας), Συράκος (ΑΟ Σελλάνων), Κατσαμάγκας, Τσακάλι, Γκαμπέτας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Τζουμάκης, Τεντολούρης Απ., Εμβέλε, Μυριώτης, Τσιάτας, Τζιλός (Απόλλων Μακρυχωρίου), Βερνάρδος, Ναρίνογλου (Πιερικός), Βαρυπάτης, Μπουνσάι (ΑΟ Στυλίδας), Αποστολίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Καρβούνης (Αναγέννηση Καρδίτσας).

1 γκολ: Καντούτσης, Μακένγκο, Παπαδήμας, Μέτσε (Νίκη Βόλου), Ρόκας, Σαχινίδης (Ολυμπιακός Βόλου), Βανγκέλι, Στουρνάρας, Τσιώλης, Χατζής, Παπακώστας, Ναουμίδης (ΓΣ Αλμυρού), Παπαγεωργίου, Χαδιάρης (ΑΟ Σελλάνων), Κιάκος, Γεωργάκης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου (ΑΣ Μετέωρα), Κατσιγιάννης, Τσιμπούκας (Απόλλων Μακρυχωρίου), Κοτζαθανάσης, Νιαώτης (Θησέας Αγριάς), Λυκούργος, Κραγιόπουλος Στ., Ναλμπαντίδης, Τζήκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Μπογκντάνι (Αστέρας Ιτέας), Μηλιώτης, Κωτσιαρίδης, Χατζηδίμπας, Ντινόπουλος (Πιερικός), Περτζιόνι, Πετράκης, Ντούφας, Τσάτσος, Κουμπούρας, Καραλούλης (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Βατίστας, Τσιούτσιας (Φωκικός), Λιανός, Χαλαστάνης, Καραμπότσης (ΑΟ Στυλίδας), Παπαδημητρόπουλος, Γόρδιος, Αναγνώπουλος, Λουκάς (Αναγέννηση Καρδίτσας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου