ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη Βόλου «πέρασε» με 4-2 από τη Νεοκαισάρεια

η-νίκη-βόλου-πέρασε-με-4-2-από-τη-νεοκαι-585820

Με 4-2 επιβλήθηκε του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας η Νίκη Βόλου χθες στην Κατερίνη για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και παραμένει στο κυνήγι του ισόβαθμου αλλά πρώτου Ολυμπιακού Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μαντζίρης στο 31’, Βουκομάνοβιτς στο 52’ και στο 62’, αλλά και ο Κέρι στο 93’, ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Ράτκο Ντόστανιτς, που είδε τους Ιτσιο στο 60’ και Κατσαμάγκα με πέναλτι στο 83’ να μειώνουν σε 2-3 αλλά τίποτα παραπάνω.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή η Νίκη δεν έδειξε να επηρεάζεται από την αγωνιστική απραξία και ανέλαβε από νωρίς ηγετικό ρόλο στο χορτάρι της Νεοκαισάρειας, αλλά η πρώτη τελική ανήκε στους γηπεδούχους, όταν κεφαλιά του Ιτσιο από εκτέλεση φάουλ μπλόκαρε ο Αποστολίδης.

Σουτ του Κέρι μετά από δύο λεπτά κόντραρε σε σώματα, καταλήγοντας στην αγκαλιά του Βασιλειάδη, με την Νίκη να «χτυπά» ξανά στο 23’, όταν από πάσα του Βουκομάνοβιτς στον Μαντζίρη, ο τελευταίος ανάγκασε τον αντίπαλο πορτιέρε να παραχωρήσει κόρνερ.

Η κεφαλιά του Καρτσαμπά στο 28’ και το σουτ του Μέτσε στο επόμενο λεπτό δεν βρήκαν στόχο, αλλά στο 31’ έμελλε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κέρι άφησε την μπάλα στον Μέτσε, ο οποίος γύρισε την μπάλα για τον Μαντζίρη και αυτός από το δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύθηκε για το 0-1 με προβολή.

Κεφαλιά του Ναλμπαντίδη στο 33’ πέρασε ελάχιστα άουτ, με την Νίκη να αποφεύγει την ισοφάριση, και να επιστρέφει στο β’ μέρος με γκολ. Ηταν το 52ο λεπτό με τον Μετούσι να σεντράρει από τα δεξιά, τον Μαντζίρη να αφήνει την μπάλα να περάσει για τον επερχόμενο Βουκομάνοβιτς, που πέτυχε το 0-2.

Ψηλοκρεμαστό σουτ του Μαντζίρη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 56’, με τον Αχιλλέα να μειώνει σε 1-2 με τον Ιτσιο στο 60’ έπειτα από σέντρα του Κατσαμάγκα, αλλά στο 62’ ο Βουκομάνοβιτς πέτυχε το 1-3, έπειτα από σέντρα του Μαντζίρη.

Σουτ του Ιορδανίδη στο 71’ απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βασιλειάδης με τα πόδια, για να φθάσουμε στο 82’ όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Αχιλλέα, έπειτα από μαρκάρισμα του Βουκομάνοβιτς στον Κραγιόπουλο, κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο Κατσαμάγκας νίκησε τον Αποστολίδη από τα εννέα μέτρα σημειώνοντας το 2-3.

Ο Αχιλλέας πλέον έψαχνε την ισοφάριση δείχνοντας και πάλι «ζωντανός» αλλά η Νίκη πέτυχε και τέταρτο τέρμα στις καθυστερήσεις, όταν ο Μαντζίρης σέρβιρε ακόμη ένα τέρμα, αυτή τη φορά για τον Κέρι Λόρι, ο οποίος σε κενή εστία πέτυχε το τελικό 2-4 έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΝΙΚΗ 2-4

Γήπεδο Νεοκαισάρειας

Σκόρερ: 60’ Ιτσιος, 82’ πέν. Κατσαμάγκας-31’ Μαντζίρης, 52’, 62’ Βουκομάνοβιτς, 90’+4 Κέρι

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας

Κίτρινες: 25’ Μέτσε

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Χαλκίδης (67’ Καταχιώτης), Μτσεντλισβίλι, Κραγιόπουλος, Τερζής, Παγωνίδης, Ίτσιος, Αποστολίδης (46’ Τζίκας), Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος (79’ Καραφέργιας), Ναλμπαντίδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης (70’ Παπαδήμας), Τσεμπερίδης, Μέτσε (64’ Ρόβας), Ιορδανίδης (75’ Ντινιωτάκης), Βουκομάνοβιτς (92’ Βουρδάκης), Κέρι, Μαντζίρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου