ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απόστολος Τσιώλης ο… 4ος

απόστολος-τσιώλης-ο-4ος-638980

Την αντίθετη διαδρομή από τους Αλέξανδρο Αναστασίου και Αγγελο Ματθαίου ακολούθησε ο Απόστολος Τσιώλης, ο οποίος από χθες είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι προχώρησαν στην ανακοίνωση της 4ης και ίσως όχι τελευταίας μεταγραφής του Ιανουαρίου, εντάσσοντας στο δυναμικό τους έναν φέρελπι ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει τεθεί αντιμέτωπος με τη νέα του ομάδα με τέσσερις διαφορετικούς συλλόγους.

Γεννημένος στις 10/12/96 στα Τρίκαλα, ο Τσιώλης εντάχθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου παρέμεινε δύο χρόνια, μετέχοντας στα πρωταθλήματα υποδομών της SuperLeague τη διετία 2013-15.

Από εκεί ακολούθησε η επαφή του με τη Γ’ Εθνική φορώντας τη φανέλα του Πιερικού σε 28 παιχνίδια την περίοδο 2015-16 και σε ηλικία 19 χρόνων, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε με το Λουτράκι το πρώτο μισό της σεζόν σε 7 αγώνες, για να ακολουθήσουν οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, που μέτρησε 16 συμμετοχές αλλά και τέσσερα τέρματα.

Μετά την ομάδα των Τρικάλων «μετακόμισε» στη Μαγνησία, παίζοντας πέρυσι αρχικά με τον Ρήγα Φεραίο και πάντα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, έχοντας 23 συμμετοχές και 3 τέρματα με τους Βελεστινιώτες.

Ο ΓΣ Αλμυρού ήταν ο επόμενος σταθμός του, στον οποίο είχε στο πρώτο μισό της σεζόν 15 παρουσίες και 1 τέρμα με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου, με την οποία αγωνίστηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Συνολικά έχει καταγράψει σε επίπεδο Γ’ Εθνικής 89 παρουσίες και 8 τέρματα και σε ανακοίνωση των κυανόλευκων της Νίκης, αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Τσιώλη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός (10/12/1996) έχει ύψος 1,77 και ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 του Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Πιερικό, στον ΠΑΟ Λουτράκι, στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, στον Ρήγα Φεραίο και στον Γ.Σ. Αλμυρού με τον οποίο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας». Πριν τον Τσιώλη η Νίκη απέκτησε τους Κώστα Δεμηρτζόγλου, Λάζαρο Μαντζίρη και Εράλ Τσουλχάι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου