ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ασταμάτητη η Νίκη Βόλου κέρδισε και τον ΑΟ Σελλάνων

ασταμάτητη-η-νίκη-βόλου-κέρδισε-και-το-642012

Χωρίς να έχει δεχθεί ακόμη τέρμα, επί ημερών Ντόστανιτς, η Νίκη Βόλου συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, κερδίζοντας και τον ΑΟ Σελλάνων χθες με 2-0, στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας και για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι αν και είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κατά της ομάδας του Προαστίου Καρδίτσας, και αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο με τον Χάδιαρη να αποβάλλεται στο 50’, ο Μαντζίρης σκόραρε στο ντεμπούτο του μετά από οκτώ λεπτά συμμετοχής για το 1-0. Το 2-0 ήρθε από τον Κέρι στο 89’, σφραγίζοντας μια δίκαιη όσο και αγχωτική νίκη, που διατηρεί τους κυανόλευκους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +3 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο αγώνας

Δυνατά μπήκε η Νίκη στο παιχνίδι δημιουργώντας την πρώτη της τελική ευκαιρία στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Βουκομάνοβιτς να προσπαθεί με τακουνάκι να σκοράρει, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο του Παπαδόπουλου.

Ο ΑΟ Σελλάνων, που κλεισμένος στην άμυνα του έπαιζε με αντεπιθέσεις, «απάντησε» στην ευκαιρία της Νίκης στο 7’ με τον Πατσαρούχα, αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε.

Ενα λεπτό αργότερα η Νίκη πάτησε και πάλι στην αντίπαλη περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να είναι ιδιαίτερα δραστήριος, φέρνοντας και πάλι την μπάλα προς τον Βουκομάνοβιτς, αλλά η άμυνα πρόλαβε τον Σέρβο, παραχωρώντας κόρνερ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μέτσε, ο οποίος δοκίμασε την απ’ ευθείας εκτέλεση, αλλά η άμυνα απομάκρυνε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Με την Νίκη να συνεχίζει να ψάχνει το γκολ, εκτέλεση φάουλ του Κέρι στο 15’ και από την αριστερή γωνία της περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από την άλλη η δεύτερη τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων ήρθε να καταγραφεί στο 17ο λεπτό, όταν ο Μπιτέλης δοκίμασε σουτ αλλά ο Αποστολίδης ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 21’ ο Ιορδανίδης απείλησε με μακρινό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με τον Μπιτέλη από την άλλη να έχει επίσης σουτ στο 32’ που μπλόκαρε ο Αποστολίδης.

Η Νίκη που άργησε να απειλήσει ξανά στο παιχνίδι το έκανε στο 38ο λεπτό, με τον Κέρι να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ σε μια φάση διαρκείας, ενώ μετά την εκτέλεση του ο Κέρι σούταρε και πάλι με την κατάληξη όμως να είναι η επιθυμητή, αφού η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ενα λεπτό πριν το φινάλε του α’ μέρους, η Νίκη έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Μετούσι, ο οποίος με διαγώνιο σουτ προσπάθησε να κερδίσει τον Παπαδόπουλο, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί του δοκάρι.

Με αέρα… Μαντζίρη

Με την έναρξη του β’ μέρους η Νίκη είχε και πάλι διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Ιορδανίδη εκ νέου να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να επιστρέφει στον έμπειρο μέσο, ο οποίος από θέση βολής, αστόχησε στο 49’, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Μετά από ένα λεπτό ο ΑΟ Σελλάνων έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Χάδιαρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Ιορδανίδη.

Η αντίδραση από τον πάγκο της Νίκης ήταν άμεση, με τον Ντόστανιτς να ρίχνει στο παιχνίδι τους Δεμηρτζόγλου και Μαντζίρη, ενισχύοντας την επίθεση της ομάδας του, η οποία στο 57’ είδε τους Μαντζίρη και Βουκομάνοβιτς να μην καταφέρνουν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου από τα αριστερά.

Το γκολ που περίμεναν εναγωνίως οι κυανόλευκοι ήρθε εν τέλει στο 64’, με τους νεοεισελθόντες Δεμηρτζόγλου και Μαντζίρη να συνεργάζονται άψογα και μετά από σέντρα του πρώτου από τα δεξιά στο πρώτο δοκάρι, ο πανύψηλος επιθετικός της Νίκης στο ντεμπούτο του, πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, μαζί με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο φυσικά της ομάδας.

Με το σκορ υπέρ της και την αριθμητική υπεροχή η Νίκη Βόλου είχε φέρει πλέον το παιχνίδι στα μέτρα της και ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των 90’ πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ.

Οπως και στο πρώτο τέρμα ο Δεμηρτζόγλου «σέρβιρε» από τα αριστερά αυτή τη φορά μετά από αντεπίθεση, με τον Κέρι να βρίσκεται μέσα στην αντίπαλη περιοχή ερχόμενος από τα δεξιά, για να σουτάρει με το αριστερό πετυχαίνοντας το 2-0.

Ο ΑΟ Σελλάνων στο 94’ θα μπορούσε να έχει μειώσει, αλλά το πλασέ του Μπακρατσά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστολίδη.

Η τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στη Νίκη, με τον Μετούσι στο 95’ να γυρίζει την μπάλα στον Κέρι, αλλά ο τελευταίος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο, μένοντας στα 17 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ 2-0

Πανθεσσαλικό Στάδιο – 16η Αγωνιστική

Σκόρερ: 64’ Μαντζίρης, 89’ Κέρι

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Παγουράς, Τσώνης (Βοιωτίας)

Κίτρινες: 12’ Μπιτέλης, 57’ Καρτσαμπάς, 81’ Μετούσι,

Κόκκινη: 50’ Χάδιαρης – 2η κίτρινη

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Ρόβας, Μέτσε (62’ Δεμηρτζόγλου), Ιορδανίδης, Κέρι, Φάμπιο (56’ Μαντζίρης), Βουκομάνοβιτς (80’ Ντινιωτάκης).

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Π. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης (64’ Υφαντής), Μπούσδρας (81’ Τσιρογιάννης), Αρχοντής, Κοντός (62’ Μπακρατσάς), Χάδιαρης, Πατσαρούχας, Τζέκος (26’ Κούρκουλας), Δημολιός, Μπιτέλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου