ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει… για Καρδίτσα

επιστρέφει-για-καρδίτσα-833830

Μετά τη δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι από σήμερα στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ερχόμενη Κυριακή οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν την ουραγό ομάδα της βαθμολογίας Αναγέννηση Καρδίτσας και πέραν από την κατάκτηση των τριών βαθμών, εύκολα ή δύσκολα, στόχος είναι η διαχείριση των ποδοσφαιριστών από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Με τη Νίκη να μετρά τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, οι τραυματισμοί χτύπησαν για τα καλά την πόρτα των κυανόλευκων και οι Τάσος Καντούτσης και Θοδωρής Παπαδόπουλος, είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής και θα ακολουθήσουν σήμερα και αύριο αποθεραπεία, δοκιμάζοντας να μπουν σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ ο Βασίλης Ρόβας υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση και η διάγνωση αναφέρει θλάση δεύτερου βαθμού στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 με 20 μέρες.

Μετά το απαραίτητο διήμερο ρεπό, η τεχνική ηγεσία θα δει και πάλι από σήμερα τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, καταστρώνοντας τα πλάνα της για ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα, αφού πέραν του παιχνιδιού με την Αναγέννηση, ακολουθεί ο αγώνας του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Τετάρτη 14/11 στις 5μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.

Ευχαριστεί τον κόσμο της

Με νέα ανακοίνωση η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναφέροντας: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον μοναδικό της κόσμο για την εκπληκτική παρουσία του στο αγώνα της Κυριακής. Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της ομάδας για μια ακόμα φορά απέδειξαν στο πανελλήνιο πόσο διαφορετικό και ταυτόχρονα πόσο μαγικό είναι να είσαι ΝΙΚΙΩΤΗΣ. Σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε».

Τζιώρας: Να είμαι 150% έτοιμος

Ακόμη περισσότερα θέλει να δώσει στη Νίκη Βόλου ο Χρήστος Τζιώρας, μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο έμπειρος φορ των κυανόλευκων ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι: «Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι όπως πάντα. Δυστυχώς για εμάς ήρθε «Χ», συνηθίζεται αυτό άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε πιο πολύ τη νίκη, καθώς βαθμολογικά είμαστε δύο πόντους πίσω. Δεν ήρθε αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια, όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το τρίποντο».

Για τη συνέχεια και τους τραυματισμούς: «Έχουμε «Γολγοθά» μπροστά μας, πολλά παιχνίδια, δυστυχώς δεν έχουμε υγεία. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, πολλά χτυπήματα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ που κάθε βδομάδα τελειώνει το παιχνίδι και βλέπω ένα συμπαίκτη μου, όπως ο Αλέκος (σ.σ. Αναστασίου) το μάτι του, ο Κέρι το χέρι του, να μη μπορεί να προσφέρει. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς και ελπίζω ν’ αλλάξει κάτι σε όλο αυτό… να έχουμε υγεία πρώτα απ’ όλα, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, παίζουμε σε δύο Κύπελλα και καταλαβαίνετε πόσο επώδυνο είναι για εμάς. Παρ’ όλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό τον καιρό και τον κόσμο που άλλη μια φορά εκτός ότι ήταν εκπληκτικός με το σκηνικό που δημιούργησε με τα βεγγαλικά ήταν και κύριοι με «K» κεφαλαίο. Δεν δημιούργησαν πρόβλημα, το ματς διεξήχθη σε πολύ καλές συνθήκες και μας βοήθησε πάρα πολύ όταν η ομάδα σε κάποιες στιγμές ήθελε την ψυχολογία.

Όπως είπε και ο προπονητής μας ξέρετε δεν πατάς ένα κουμπί και λες παίζεις σε δυο βδομάδες από τότε. Προσπαθώ να επανέλθω στο 100%, πρέπει να πάρω αγωνιστικά παιχνίδια και ντέρμπι. Άλλο η προπόνηση, άλλο τα παιχνίδια. Κάθε Κυριακή γίνομαι καλύτερα, πατάω καλύτερα, νιώθω καλύτερα. Ελπίζω στη συνέχεια με τη σωστή χρησιμοποίησή μου που κάνουν οι προπονητές να βοηθήσω κι άλλο την ομάδα μου και να είμαι 150% έτοιμος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου