ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Τζιώρα στην Ευξεινούπολη

με-τζιώρα-στην-ευξεινούπολη-733740

Από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης φιλοξενείται σήμερα στις 3μ.μ. η Νίκη Βόλου, η οποία ως κυπελλούχος της περσινής περιόδου θέλει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στον θεσμό, έχοντας μπροστά της μια νεοφώτιστη της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την ισοπαλία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον ΑΟ Σελλάνων στον Παλαμά, οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στη δράση έχοντας στις τάξεις τους για πρώτη φορά μετά από καιρό τόσο τον Χρήστο Τζιώρα, όσο και τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη.

Ο Γιώργος Κούτσης ανακοίνωσε χθες την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Τασσιάς, Χρήστος Καρτσαμπάς, Βασίλης Λάιος, Θανάσης Κυριαλάνης, Γιάννης Κουτσούκης, Άγγελος Ματθαίου, Αλέξανδρος Αναστασίου, Γιάννης Ντινιωτάκης, Σταύρος Βουρδάκης, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης, Τάσος Καντούτσης, Κρίστοφερ Μακενγκό, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Χρήστος Τζιώρας και Αλέξανδρος Σιώμος.

Από την άλλη για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, σημαντικές είναι οι απουσίες τριών ποδοσφαιριστών, που είναι οι Θανάσης Παπαδόπουλος, Αλέκος Αραπίτσας και Νίκος Βούλγαρης. Στην αποστολή των πρασίνων συμπεριλαμβάνονται οι: Σαρρής, Μπράνος, Σαββίδης (τερματοφύλακες), Γκαρνίδης, Μπαράκου, Γαλατσίδας, Παυλίδης, Κυριάκος, Στεφανής, Τσιάτσιος, Ζαντιώτης, Θωμαΐδης, Ξηροκώστας, Φούκης, Κακλιάς, Χονδρογιάννης, Πρατής, Γουριώτης, Μπιρμπίλης, Ραμαντάνης, Κουτσούμπας.

«Ο σημαντικότερος αντίπαλος στη σύγχρονη ιστορία μας η Νίκη»

Σε ανακοίνωση της διοίκησης Δήμητρας με τίτλο «Γιορτάζουμε το ποδόσφαιρο» αναφέρεται: «Η Α.Ε.ΔΗΜΗΤΡΑ αντιμετωπίζει σήμερα Τετάρτη τον σημαντικότερο -σε επίπεδο διακρίσεων- αντίπαλο στη σύγχρονη ιστορία της, τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Η ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους φίλους μας να βρεθούν στο γήπεδο και να χαρούν, μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τον αγώνα… και για την ομάδα μας αξίζει ΜΟΝΟ γεμάτο γήπεδο! Σας περιμένουμε όλους!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου