ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κορυφή και συνεχίζει η Νίκη

κορυφή-και-συνεχίζει-η-νίκη-738199

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής παρέμεινε η Νίκη Βόλου μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής, έχοντας πλέον δύο νίκες, όσες ο συμπολίτης Ολυμπιακός, αλλά και ο ΑΟ Σελλάνων, που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος.

Το τελικό 1-4 στην έδρα του ΑΟ Στυλίδας διατήρησε τους κυανόλευκους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και βάσει συντελεστή τερμάτων βρίσκονται στην πρώτη θέση, του 4ου Ομίλου, έχοντας 9 τέρματα στο ενεργητικό και 1 στο παθητικό, αυτό που πέτυχε ο Βαρυπάτης, στο 6ο λεπτό το περασμένο Σάββατο.

Με τον Κέρι Λόρι παράλληλα στην κορυφή των σκόρερ, με συνολικά 5 τέρματα, και με τους Χρήστο Καρτσαμπά και Γιάννη Ντινιωτάκη να σημειώνουν τα πρώτα τους τέρματα, οι κυανόλευκοι έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα και στους 8 ομίλους της Γ’ Εθνικής, με πρώτη να είναι η Ένωση Ασπροπύργου, που έχει σημειώσει 11 και δεν έχει δεχθεί κανένα, κερδίζοντας με 7-0 προχθές τον ΑΟ Εικοσιμίας στον 8ο Ομιλο.

Συνέχεια στον Παλαμά;

Με τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου να έχουν ρεπό χθες, η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει και πάλι από σήμερα, με τους κυανόλευκους να προετοιμάζονται για την 3η στροφή του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων. Πιθανότατα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παλάμα και όχι στο Προάστιο Καρδίτσας, μιας και είναι σε εξέλιξη έργα ανακατασκευής.

Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 2.30μ.μ. και σε αυτή αναμένεται και πάλι ο Γιάννης Δωματάς, με τον επιθετικογενή μέσο να έχει αναρρώσει μετά τον τραυματισμό του.

Στην κορυφή ο Κέρι

Με συνολικά 16 τέρματα να σημειώνονται στον 4ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Κέρι Λόρι με τα δύο γκολ που πέτυχε διεύρυνε τη διαφορά από τους διώκτες του, μιας και έφθασε τα 5, με τους Ναζίμ του Ολυμπιακού Βόλου και τον Αλεξίου του Αστέρα Ιτέας να υπολείπονται κατά 3.

Αναλυτικά οι σκόρερ του 4ου ομίλου:

5 γκολ: Κέρι (Νίκη Βόλου)

2 γκολ: Ναζίμ (Ολυμπιακός Βόλου), Αλεξίου (Αστέρας Ιτέας)

1 γκολ: Φάμπιο, Αναστασίου, Καρτσαμπάς, Ντινιωτάκης (Νίκη Βόλου), Ζγκούρι, Λώττας (Ολυμπιακός Βόλου),

Βανγκέλι, Κοντοβάς (ΓΣ Αλμυρού), Κόκκινος, Παπαγεωργίου, Τζέκος (ΑΟ Σελλάνων), Τζουμάκης, Ξέρας (Απόλλων Μακρυχωρίου), Παπαδημητρόπουλος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Σκόνδρας, Πολυζόπουλος (ΑΣ Μετέωρα), Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης (Πιερικός), Βλάχος, Δημητριάδης (Θησέας Αγριάς), Παγωνίδης, Παπαδόπουλος (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Κυριακόπουλος (Φωκικός), Γκαμπέτας, Μουλτσιάς (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Βαριπάτης (ΑΟ Στυλίδας).

Ρόβας: Δικαιώνεσαι όταν παίζεις ποδόσφαιρο

Ο αμυντικός μέσος της Νίκης Βόλου, Βασίλης Ρόβας, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Στυλίδα, τονίζοντας πως αναμετρήσεις σαν αυτή του Σαββάτου θα πρέπει να γίνουν μάθημα στην ομάδα του. Αρχικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων με 8 ανόδους στην καριέρα του επεσήμανε:

«Πρέπει να μας γίνει μάθημα, γιατί σ’ αυτά τα παιχνίδια εκτός έδρας, που δεν έχεις και καλό αγωνιστικό χώρο και μένεις πίσω στο σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο και προσπαθείς μετά να διασπάσεις την άμυνα της αντίπαλης ομάδας, είναι δύσκολο. Οι αντίπαλοι προσπαθούν να σου χαλάσουν το παιχνίδι και το ρυθμό και πιστεύω ότι τελικά ανταπεξήλθαμε πολύ καλά. Παίξαμε ποδόσφαιρο και μετά το 25ο λεπτό πιέσαμε και ευτυχώς ήρθε το γκολ την κατάλληλη στιγμή, πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ ώριμα, η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό πιστεύω ήρθε και το ευρύ σκορ».

Για την επιμονή της ομάδας του να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα, μετά το 1-3: «Μια μεγάλη ομάδα όταν χτίζεται δεν πρέπει να τα παρατά ούτε στο 1-3, ούτε στο 1-4. Οι μεγάλες ομάδες δείχνουν σοβαρότητα μέχρι να λήξει το παιχνίδι ο διαιτητής. Πιστεύω πως φτιάχνουμε μια πολύ καλή ομάδα, που θα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα αναζητάμε τους τρεις βαθμούς. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο και κάνεις ευκαιρίες πιστεύω η μπάλα σε δικαιώνει».

Για την παρουσία του κόσμου στην κερκίδα: «Ο κόσμος είναι πολύ συγκινητικός και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ελπίζω να είναι πάντα κοντά μας, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Εύχομαι σε κάθε παιχνίδι να πανηγυρίζουμε τη νίκη».

Για το τι υπόσχεται να… δώσει μέσα στο γήπεδο: «Εγώ αυτό που είναι να κάνω θα το κάνω σε κάθε παιχνίδι. Είτε είμαι έτοιμος είτε δεν είμαι θα δίνω το 200% γι’ αυτή την ομάδα, γι’ αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτή τη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Ήμουν τέσσερις μήνες χωρίς προπόνηση, χωρίς τίποτα, προσπαθώ να δίνω την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο και πιστεύω αυτό να φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Κάθε Κυριακή «δίνουμε μάθημα» και πρέπει κάθε Κυριακή να είμαστε καλοί. Ο πρωταθλητισμός το έχει αυτό. Έχω οκτώ ανόδους στην καριέρα μου και πιστεύω και τα άλλα τα παιδιά να καταλάβουν ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν πίεση και ο κόσμος είναι αυτός».

Διαρκείας μέχρι 20/10

Οπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η Νίκη Βόλου, οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου διατίθενται ακόμη έως το επόμενο παιχνίδι έδρας της ομάδας στις 20 Οκτωβρίου και πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Η διάθεση γίνεται από:

• Τα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπισθεν του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» από 4μ.μ. έως 7μ.μ. καθημερινά.

• SAGA CAFE στη Δημητριάδος 43 τις απογευματινές ώρες.

Συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου