ΒΟΛΕΪ

Κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική Γυναικών που άρχισε προετοιμασία στον Βόλο

κρούσμα-κορονοϊού-στην-εθνική-γυναικ-520341

Στον Βόλο βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα η εθνική βόλεϊ γυναικών, ωστόσο στην ομάδα, που πραγματοποιεί προπονήσεις στο Κλειστό της Αγριάς, εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, κατά την άφιξη των αθλητριών της εθνικής ομάδας γυναικών στον Βόλο, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα Covid 19.

Αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή όλα όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο με το συγκεκριμένο μέλος της ομάδας να απομονώνεται από την υπόλοιπη αποστολή και χθες το πρωί να αποχωρεί από το Βόλο καθώς και το νέο μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό.

Όλα τα μέλη της εθνικής γυναικών υποβλήθηκαν σε νέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ οι έλεγχοι θα επαναλαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Σημειώνεται πως η Εθνική ξεκίνησε το «ταξίδι» της με προορισμό τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, όπου θα διεξαχθεί ο όμιλος της τελικής φάσης του Ευρωβόλεϊ 2021 (18 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου).

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού Γκιγιέρμο Ναράνχο βρίσκονται 17 αθλήτριες. Συγκεκριμένα οι:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Όλγα Βεργίδου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Ακραίες: Ευφροσύνη Αλεξάκου,Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Σοφία Κοσμά, Όλγα Στράντζαλη, Ευαγγελία Χαντάβα.

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Άννα Καλαντάτζε, Γεωργία Λαμπρούση, Ιωάννα Πολυνοπούλου.

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μάρθα Ανθούλη.

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Παναγιώτα Ρόγκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου