ΒΟΛΕΪ

Με Βαγγέλη Σταθόπουλο και στην Α2 η Αργώ

με-βαγγέλη-σταθόπουλο-και-στην-α2-η-αργώ-728771

Με προπονητή τον Βαγγέλη Σταθόπουλο θα είναι και στην Α2 βόλεϊ γυναικών η Αργώ Βόλου. Στην επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του Βαγγέλη Σταθόπουλου στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Αργούς Βόλου αναφέρεται: «Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών Βαγγέλης Σταθόπουλος αναλαμβάνει για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο να οδηγεί την γυναικεία ομάδα της Αργούς.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής είναι απόφοιτος ΤΕΦΦΑ ΑΠΘ με ειδικότητα πετοσφαίρισης (Β) και κωπηλασίας (Α). Επίσης είναι απόφοιτος Οικονομικών και Ασφαλιστικών του Middlesex university Bachelor of arts. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως προπονητικής Α κατηγορίας της ΓΓΑ και Γ κατηγορίας στο beach volley Είναι απόφοιτος της Σχολής Διαιτησίας Πετοσφαίρισης ΣΥΔΠΕΠΕ.

Η επαγγελματική πορεία ξεκίνησε το 1987 όπου έως το 1991 διετέλεσε ως προπονητής στον ΜΑΣ Ολυμπιακός Κυμίνων (Μακεδόνες Αξιού).

Από το 1993 έως το 1997 ανέλαβε προπονητής στη Νίκη Βόλου. Το 1998 αναλαμβάνει ως προπονητής της ΕΟΠΕ στο πρόγραμμα “Πυρήνες “και επίσης είναι συνεργάτης προπονητής στις Εθνικές ομάδες Beach Volley με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις. Κάποιες από αυτές είναι χρυσό και χάλκινο μετάλλιο σε πανευρωπαϊκό και 5 χρυσά βαλκανικά. Το 2004 ήταν υπεύθυνος αγωνιστικών χώρων Beach volley στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2007 είναι ένας από τους ιδρυτές του συλλόγου ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και φυσικά αναλαμβάνει τα αγωνιστικά τμήματα. Το 2014-15 εκτελεί χρέη Β Ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Κορασίδων και το 2016 Β Ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Νεανίδων.

Το όνομά του συνώνυμο της επιτυχίας αφού έχει γράψει 16 διεθνείς κορυφαίες διακρίσεις στο Beach volley και 14 διακρίσεις στη σάλα με κορυφαία αυτή της περσινής αγωνιστικής περιόδου την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ελλάδας θα είναι για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας και των ομάδων Νεανίδων, Κορασίδων του συλλόγου μας και είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα είναι μια χρονιά μεγάλης επιτυχίας».

Ο Λευτέρης Τιρτιράκης θα είναι τόσο προπονητής στην ομάδα Ανδρών αλλά και 2ος προπονητής στη γυναικεία ομάδα, μαζί με τον Βαγγέλη Σταθόπουλο. Βοηθός προπονητή στην ομάδα γυναικών θα είναι ο Κώστας Φουρκιώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου