ΒΟΛΕΪ

Θρήνος για τον χαμό της βολεϊμπολίστριας του Τελαμώνα σε τροχαίο [εικόνες]

θρήνος-για-τον-χαμό-της-βολεϊμπολίστρ-588290

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σαλαμίνα και το ελληνικό βόλεϊ με το χαμό της αγαπημένης Εύας σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε δρόμο του νησιού.

Η πανέμορφη Ευαγγελία Πετροχείλου ήταν και η πασαδόρος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του τοπικού Τελαμώνα έχασε τη ζωή της σε ηλικία 18 ετών.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος και είχε αναπτύξει ταχύτητα ανατράπηκε χτύπησε σε δέντρο και κόπηκε στα δύο. Η Εύα ήταν στην θέση του συνοδηγού και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Στην είδηση του θανάτου της τα ρολόγια… σταμάτησαν στο νησί αλλά και στον ιστορικό σύλλογο.

«Ηταν ένας άγγελος»

«Ο θρήνος, η οδύνη, ο πόνος είναι λέξεις που δε μπορούν να περιγράψουν αυτό που βιώνουμε όσοι γνωρίζαμε την Εύα. Ολο το νησί είναι σε κατάσταση σοκ. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια όπως μπορούμε. Δεν πιστεύουμε πως δεν θα ξαναδούμε την Εύα. Νιώθουμε ένα μεγάλο κενό που δεν θα αναπληρωθεί ποτέ. Ηταν ένας άγγελος μεταφορικά και κυριολεκτικά», δήλωσε στο ethnos η έφορος του Τελεμώνα Ελευθερία Λογοθέτη και συνεχίζει:

«Η Εύα ήρθε στον σύλλογο στα 7 της χρόνια, όταν πήγαινε Ε΄Δημοτικού. Μεγάλωσε μαζί μας, με τα παιδιά του συλλόγου, ήταν ένα από τα παιδιά μας. Αγαπούσε τον αθλητισμό και το βόλεϊ, ήταν η αρχηγός μέσα στους αγώνες, πολύ δυναμική και επίσης πολύ καλή μαθήτρια. Ετοιμάζονταν να δώσει εξετάσεις στις Πανελλήνιες. Είχε όνειρα, πάντα ήταν αισιόδοξη και δεκτική. Στον σύλλογο, στο σχολείο η ζωή έχει σταματήσει. Δε μπορούμε να ξεπεράσουμε την απώλεια της. Εδώ και τρεις μέρες δε μπορούμε να λειτουργήσουμε. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως δεν θα την ξαναδούμε».

Η Ευαγγελία Πετροχείλου εκτός από πασαδόρος αγωνίζονταν και ακραία. Η προπονήτρια της Κατερίνα Νάνου που την είχε από μικρή στην ακαδημία του συλλόγου είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ οι συμπαίκτριες της σταμάτησαν και τις προπονήσεις αφού δεν είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι 13 ετών και όλοι στο νησί ετοιμάζονται για το ύστατο χαίρε στην Εύα το μεσημέρι του Σαββάτου.

[filathlos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου