ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διευθυντής και καθηγητές συγχαίρουν τους τελειόφοιτους του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

διευθυντής-και-καθηγητές-συγχαίρουν-454267

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου συγχαίρουν όλους τους τελειόφοιτους μαθητές του σχολείου, που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, για την προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν.

Ιδιαίτερα συγχαίρουν τη μαθήτρια του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας (ειδικότητα: Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών) Αθηνά Ζενίδη, η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία του σχολείου στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από τον Διευθυντή του Σχολείου και τον Σύλλογο Διδασκόντων: “Η επιτυχία της έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειάς της, που βασίστηκε, όπως ανέφερε και η ίδια, στην προσωπική της μελέτη και στη βοήθεια που είχε αποκλειστικά από το σχολείο. Όπως τόνισε, με ιδιαίτερη έμφαση, πέτυχε το στόχο της χωρίς την παρακολούθηση φροντιστηριακών μαθημάτων γιατί η ποιότητα και η μέθοδος διδασκαλίας που της πρόσφερε το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου ήταν επαρκέστατη.

Στηρίζουμε όλους τους απόφοιτους του σχολείου μας, οι οποίοι είτε δεν συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, είτε δεν πέτυχαν ικανή βαθμολογία για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά τμήματα της επιθυμίας τους, θυμίζοντάς τους πως οι ευκαιρίες για την επαγγελματική τους εξέλιξη δε σταματούν εδώ. Διέξοδοι όπως το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» των ΕΠΑ.Λ. καθώς και η νέα δομή των Α.Ε.Ι., που είναι τα Διετή Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, στα οποία έχουν ελεύθερη πρόσβαση, χωρίς εξετάσεις, μόνο οι απόφοιτοι των Επαγγελματικών Λυκείων, δίνουν ευκαιρίες για αναβάθμιση της εργασιακής προοπτικής τους.

Όποιο δρόμο κι αν επιλέξουν οι απόφοιτοί μας, είτε την απευθείας ένταξή τους στην αγορά εργασίας, είτε την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου