ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημ. Νασίκας: Το αύριο μας ανήκει

δημ-νασίκας-το-αύριο-μας-ανήκει-505342

Βεβαιότητα για την τελική επικράτηση του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» εκφράζει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιος

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στους κόλπους της δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου με επικεφαλής τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δημήτρη Νασίκα για την έκβαση της προεκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής 26 Μαΐου. Ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» έχουν «οργώσει» κυριολεκτικά όλες τις δημοτικές ενότητες στην τελική ευθεία των εκλογών.

Μιλώντας προχθές στους υποψηφίους του συνδυασμού ο Δημ. Νασίκας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι πολίτες θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στη δημοτική αρχή.

«Πετύχαμε τη σταθεροποίηση του Δήμου. Διαθέτουμε τις γνώσεις, τις ιδέες, τις ικανότητες για να οδηγήσουμε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου στο αύριο που του αξίζει.

Επιπλέον διαθέτουμε και κάτι ακόμα εξαιρετικά πολύτιμο, την εμπειρία. Είμαστε ένας συνδυασμός με όραμα, ένας συνδυασμός με γνώση, ένας συνδυασμός με αποτελεσματικότητα

Παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία και τα σοβαρά προβλήματα καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια να πετύχουμε την έγκαιρη προσαρμογή του νέου Δήμου στο πλαίσιο λειτουργίας του «Καλλικράτη». Να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του Δήμου μας, να αξιοποιήσουμε τα προγράμματα ΕΣΠΑ και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και να προετοιμάσουμε τα έργα και τις δράσεις εκείνες που σταδιακά αλλάζουν τη φυσιογνωμία του Δήμου μας. Δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε μια καθημερινή μάχη για τη βελτίωση των συνθηκών του δημότη σε όλα τα επίπεδα της ζωής του», συνέχισε ο κ. Νασίκας.

Καταλήγοντας, αφού ζήτησε από όλους τους υποψηφίους να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των προσπαθειών τους στον αγώνα για την τελική επικράτηση αυτές τις τελευταίες μέρες, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιος Δημ. Νασίκας ανέφερε:

«Σε όλη την πορεία μας ως Δημοτική Αρχή προτάξαμε το «ΕΜΕΙΣ» πάνω από το «ΕΓΩ», δίνοντας καθημερινά μάχη για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες. Εχουν γίνει αρκετά, μπορούν όμως να γίνουν περισσότερα. Με τη στήριξη των δημοτών μπορούμε να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Χρειαζόμαστε την ελπίδα, την αισιοδοξία, την ενεργό συμμετοχή. Αυτός ο τόπος είναι ο τόπος όλων μας. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας πω ότι είμαι υπερήφανος για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θα πορευτούμε και στο μέλλον. Το αύριο μας ανήκει, για αυτό και το διεκδικούμε από σήμερα», κατέληξε στην παρέμβασή του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου