ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημήτρης Νασίκας: «Είμαστε προσηλωμένοι στο έργο μας»

δημήτρης-νασίκας-είμαστε-προσηλωμέ-535830

Ανανέωση λαϊκής εντολής ζήτησε από τους δημότες ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Προσκλητήριο συστράτευσης σε όλους τους δημότες Ρήγα Φεραίου και αίτημα για ανανέωση της λαϊκής εντολής ώστε στη νέα 4ετία να συνεχιστεί το έργο της δημοτικής αρχής απηύθυνε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας στην εκδήλωση απολογισμού του έργου της δημοτικής αρχής, ταυτόχρονα με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στον απολογισμό της δημοτικής αρχής παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Βελεστίνου, δίνοντας το δικαίωμα στον δήμαρχο Δημ. Νασίκα να μιλά για «μήνυμα νίκης».

Ο κ. Νασίκας ξεκίνησε την ομιλία του δεσμευόμενος ότι ο δήμος θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο που έχει παραχθεί αυτό το διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξής του σε σχέση με την τοπική ανάπτυξη επισημαίνοντας πως φιλοδοξία του είναι τον ερχόμενο Μάιο να συνεχιστεί ένας νέος παραγωγικός και δημιουργικός κύκλος για την πόλη που θα συνδυάζει την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών με την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου.

Παράλληλα τόνισε πως ύψιστη προτεραιότητα για την παράταξη του αποτελεί η δυνατότητα ο Δήμος να στηρίξει, όπως κάνει μέχρι σήμερα, με όλες του τις δυνάμεις τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ανεργία και την φτώχεια με αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

«Το μήνυμά μας είπε είναι σεβασμός, αξιοπρέπεια και στήριξη στον πολίτη και στις ανάγκες του. Ο άνθρωπος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας για μια καλύτερη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας.

«Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο. Έως και σήμερα πετύχαμε αρκετά με την άριστη συνεργασία όλων, δήμου και δημοτών, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό. Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων, ευχαριστούμε όλους εσάς που μας δώσατε την εντολή να οδηγήσουμε το Δήμο στη σύγχρονη εποχή, μέσα από έργα και καινοτόμες δράσεις.

Σίγουρα στη διάρκεια της θητείας μας έχουν γίνει παραλείψεις, τις οποίες γνωρίζουμε. Έχουμε όμως τη διάθεση να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και αυτά να αποτελέσουν εμπειρίες και γνώση για την ενδυνάμωση του δήμου και την άμεση λειτουργικότητά του στην επόμενη τετραετία.Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της Δημοτικής Αρχής, αποτέλεσε και αποτελεί, η προσήλωσή μας στη νομιμότητα, στη διαφάνεια και τους κανόνες της χρηστής διοίκησης.

Οικοδομήσαμε και συνεχίζουμε να οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με εσάς , τους δημότες μας, που αποτελείτε τη δύναμή μας στην εξέλιξη του έργου μας.

Είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε καθημερινά πλάι στον δημότη και αυτό προκύπτει από μία σειρά έργα και παρεμβάσεις που αφενός στοχεύουν στην ανάπτυξη του Δήμου μας με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο», πρόσθεσε.

Ο κ. Νασίκας κλείνοντας την ομιλία απευθυνόμενος στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τους κάλεσε να διαδώσουν τα μηνύματα της παράταξης σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, να μιλήσουν με τους πολίτες, να ακούσουν με προσοχή και σεβασμό τις προτάσεις τους και να αναπτύξουν στους πολίτες το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Τέλος μιλώντας για το ψηφοδέλτιο είπε πως συνδυάζει το δίπτυχο ανανέωση και συνέχεια παλιού και νέου «για να δώσουμε μια άλλη ώθηση και προοπτική στον Δήμο μας», όπως είπε καταλήγοντας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου