ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εφυγε προδομένος από την καρδιά του, πριν την επέμβαση

εφυγε-προδομένος-από-την-καρδιά-του-πρ-625235

Θρήνος στον Ριζόμυλο για 55χρονο που έφυγε ξαφνικά το Σάββατο, προδομένος από την καρδιά του. Ο 55χρονος Γεώργιος Κοντοκλώτσης επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά, όμως δεν πρόλαβε…

Το άγγελμα του θανάτου του 55χρονου συγκλόνισε τον Ριζόμυλο. Συγχωριανοί του τον περιγράφουν ως έναν φιλήσυχο, φιλότιμο και αγαπητό άνθρωπο. Διατηρούσε επί χρόνια καντίνα στην είσοδο του χωριού. Ηταν ο άνθρωπος που «υποδεχόταν» τους επισκέπτες της περιοχής και τους συγχωριανούς του κατά την είσοδο στο χωριό, κι ως εκ τούτου ήταν γνωστός σε όλους.

Από την καντίνα του από την οποία εξασφάλιζε τα προς το ζην πωλούσε σουβλάκια, μπύρες, αναψυκτικά και πολλές φορές κάτοικοι της περιοχής κοντοστέκονταν για να πάρουν κάτι να φάνε και να μιλήσου μαζί του.

Τα δύο τελευταία χρόνια εξαιτίας του προβλήματος της υγείας του, δεν εργαζόταν τόσο συχνά. Επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Αφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, καθώς η καρδιά του δεν άντεξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τη μητέρα του και τις δύο αδερφές του.

Η κηδεία του τελέστηκε χθες το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου