ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πανηγυρίζουν οι Ναοί του Αγίου Αθανασίου

πανηγυρίζουν-οι-ναοί-του-αγίου-αθανασ-656724

Την μνήμη του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, τιμά η Εκκλησία την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Αθανασίου Άνω Λεχωνίων

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη. Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίου Αθανασίου Περιβλέπτου

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίου Αθανασίου Μεγαλοβρύσου Αγιάς

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νικοδήμου Αγαθονίκου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Δρόσου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αγιάς, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίου Αθανασίου Ανηλίου

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Σεβαστιανός Ζερβός, Αρχιερατικός Επίτροπος Κισσού.

Αγίου Αθανασίου Καλαμακίου Πηλίου

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στις 5.30 μ.μ., μετ’ αρτοκλασίας. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις 8.00 π.μ.

Αγίου Αθανασίου Δράκειας

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίου Αθανασίου Πλατάνου Αλμυρού

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Υφαντίδη, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Άνω Ξενιάς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίου Αθανασίου στον οικισμό Αστέρια Αγριάς

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Αθανασίου ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος, θα λειτουργήσει και θα μιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου