ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στελέχη του ΚΕ.Π Υγείας του Δήμου Ρ. Φεραίου στην Κιβωτό του Κόσμου

στελέχη-του-κε-π-υγείας-του-δήμου-ρ-φερ-673917

Την Κιβωτό του Κόσμου επισκέφθηκε σήμερα τελευταία ημέρα του χρόνου κλιμάκιο εθελοντών του ΚΕ.Π υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με τον υπεύθυνο λειτουργίας δημοτικό συμβούλου κ. Σκρίμπα Ιωάννη.

Η κιβωτός του Κόσμου αποτελεί έναν εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Από το 2016 το καραβάκι της κιβωτού αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Διμηνίου όπου φιλοξενούνται σε αυτό 27 παιδιά σε ένα πρότυπο χώρο που συμπεριλαμβάνετε και γεωργικό σχολείο.

Τα μέλη του ΚΕ.Π υγείας κ. Ακριβούση Αναστασία, Κουσκουρίδα Αφροδίτη και Κουτέρη Έφη είχαν την δυνατότητα να συντροφεύσουν για λίγες ώρες τα παιδιά να τους μιλήσουν για την στοματική υγιεινή και την σωστή στάση του σώματος να παίξουν μαζί τους και τέλος όλοι μαζί να τους μοιράσουν όμορφα δώρα και γλυκίσματα.

Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΚΕ.Π υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου δημοτικός σύμβουλος κ. Σκρίμπας Ιωάννης δήλωσε: Όπως ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια με τους συνεργάτες μου την επίσκεψη στα παιδιά του Δήμου μας, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έτσι και κλείνουμε την χρονιά μοιράζοντας συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της κιβωτού του κόσμου.

Τα μέλη και ο υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας ευχαριστούν τους υπεύθυνους της δομής κ. Καραβοσιάνη Έυα και Μαρμαρίνου Ντίνα για την φιλοξενία και τόνισαν χαρακτηριστικά: “Ας είναι το 2019 έτος υγείας, ευτυχίας και δημιουργικότητας, πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο και στους μικρούς μας φίλους”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου