ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή Ρ. Φεραίου για το τεχνικό πρόγραμμα

δριμεία-κριτική-στη-δημοτική-αρχή-ρ-φε-679915

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπος Πάσχος

«Απαράδεκτο» χαρακτηρίζει το τεχνικό πρόγραμμα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπος Πάσχος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κατηγορώντας τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα ότι «ευτελίζει τον θεσμικό του ρόλο και προσπαθεί με ευτελή τρικ να περάσει το τεχνικό πρόγραμμα».

Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Πάσχος κάνει λόγο για «κωμικοτραγικές καταστάσεις», ενώ σημειώνει αναφερόμενος στη δημοτική αρχή: «Εχοντας χάσει την πλειοψηφία του Δ.Σ. κι ενώ επιχείρησε τέσσερις φορές να περάσει το απαράδεκτο τεχνικό πρόγραμμα, η τελευταία ήταν μόλις την Πέμπτη το απόγευμα, την ίδια μέρα, μια ώρα μετά, έστειλε ξανά πρόσκληση για Δ.Σ. τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, με δήθεν ενισχυμένο τεχνικό πρόγραμμα κατά 7 εκ. ευρώ».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης ο κ. Πάσχος επισημαίνει ότι «ο δήμαρχος προσθέτει στο τεχνικό πρόγραμμα και τις δύο εγκρίσεις της ΔΕΥΑΡΦ που ούτως ή άλλως ήταν ώριμες από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αντίγραφα των οποίων έχουμε στη διάθεσή του κάθε ενδιαφερομένου και τις οποίες έχουμε ήδη ψηφίσει ομόφωνα στο Δ Σ της ΔΕΥΑΡΦ. Επικαλείται τεχνηέντως την 21 Δεκεμβρίου ως ημερομηνία έγκρισης των νέων έργων για να δικαιολογήσει το τρικ του δήθεν ενισχυμένου τεχνικού προγράμματος». Παράλληλα απευθύνει το ερώτημα «αν είχε περάσει το τεχνικό πρόγραμμα από την πρώτη συνεδρίαση της 11 Δεκεμβρίου, θα είχαν χαθεί τα έργα της ΔΕΥΑΡΦ επειδή εγκρίθηκαν στις 21 Δεκεμβρίου;».

Κλείνοντας, κατηγορεί τον κ. Νασίκα ότι «τα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί είναι πρώτης Δημοτικού» και απευθύνει εκ μέρους της ομάδας μείζονος αντιπολίτευσης ευχές στον δήμαρχο και τους δημότες. Τέλος, ζητάει από τους δημότες «να μας συγχωρούν που με ευθύνη άλλων μπορεί να τους παρακάμψαμε για λίγο από το χριστουγεννιάτικο κλίμα», όπως αναφέρει στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου