ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Λαμπερή γιορτή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο

λαμπερή-γιορτή-φωταγώγησης-του-χριστ-695023

Η γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που σηματοδότησε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή το απόγευμα στο Βελεστίνο.

Το άναμμα του δέντρου συνόδευσαν βεγγαλικά που μαζί με φαναράκια που άναψαν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου φώτισαν τον ουρανό και έστειλαν ευχές για το νέο έτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τους μικρούς δημότες επισκέφθηκε ο Άη Βασίλης με χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

Παράλληλα, τον πεζόδρομο «πλημμύρισαν» χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ήχοι από τη μουσική σχολή του Δήμου και τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών «Υπέρεια Κρήνη» σε μία άψογη μουσική συνάντηση.

Από την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν θα μπορούσε να λείπει το χριστουγεννιάτικο bazaar με ποικιλία γλυκισμάτων, κερασμάτων και διαφόρων χριστουγεννιάτικων ειδών με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Βελεστίνου «ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου «Ρήγας Βελεστινλής» και της ομάδας εθελοντών φιλόζωων Βελεστίνου.

Επίσης, οι γυναίκες της περιοχής διαγωνίστηκαν για το πιο γευστικό γλυκό με τη νικήτρια να λαμβάνει δώρο από το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευχές του αντιδημάρχου, κ. Ν. Πρίντζου και ακολούθησε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δ. Νασίκας, ο οποίος φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ευχές σε όλο τον κόσμο και αναφέρθηκε σε τεχνικά έργα που έχουν προγραμματιστεί για το δήμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής της ΝΔ Μαγνησίας, κ. Χρ. Μπουκώρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Γ. Καλτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Γ. Κίτσιος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ρήγα Φεραίου κκ. Στ. Χατζή, Ε. Γιαννακός και Ι. Παπαϊωάννου, η Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα. Βασιλική Χατζοπούλου-Παπανικολάου, οι πρ. αντιδήμαρχοι, κ.κ. Ι. Κορώνας και Δ. Παλληκάρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου κ. Γ. Παπατόλιας, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας, κ. Χ. Πάσχος και ο Διοικητής του 304 ΠΕΒ, κ. Γ. Ουρουμίδης.

Τις ευχές τους έδωσαν, επίσης, η υφυπουργός Εσωτερικών, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής της ΝΔ Μαγνησίας κ. Χρ. Μπουκώρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας κ. Γ. Καλτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Γ. Κίτσιος και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου κ. Γ. Παπατόλιας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου