ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παρουσίαση βιβλίου για παιδιά στα Κανάλια

παρουσίαση-βιβλίου-για-παιδιά-στα-καν-837704

Η Αγγελική Θάνου στο γενέθλιο τόπο της

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στις 11.30 π.μ., το βιβλίο της Αγγελικής Θάνου με τον τίτλο «Το αγόρι που αγαπούσε το ουράνιο τόξο» από τις εκδόσεις ΗΡΑ εκδοτική, θα απλώσει το πολύχρωμο μονοπάτι του με περιγραφή, αφήγηση, τραγούδι, μουσική και εικόνες στο φιλόξενο χώρο του ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ. Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας στα Κανάλια στην πλατεία.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Κατερίνα Παππή, Ειδική Παιδαγωγός και Νηπιαγωγός,

στην κιθάρα και στο τραγούδι η Αρετή Κατσαγεωργίου, Μηχανολόγος – Μηχανικός.

Θα αφηγηθεί η συγγραφέας Αγγελική Θάνου.

Την βιβλιοπαρουσίαση συντονίζει η Μαρία Κατσαγεωργίου, φοιτήτρια τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Την εκδήλωση πλαισιώνει το ΚΕ. ΜΕ.ΒΟ. Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καναλίων Βόλου, ο Εκπολιτιστικός – Χορευτικός Σύλλογος Καναλίων ο «ΗΤΑΥΡΟΣ» και η διαδικτυακή ομάδα, Μαμάδες Καναλίων

«Το αγόρι που αγαπούσε το ουράνιο τόξο» είναι ένα εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά, με χαρούμενα και ευφάνταστα σχέδια του Σταμάτη Παπαδήμου από τις εκδόσεις ΗΡΑ εκδοτική. Πρόκειται για ένα παραμύθι που αναφέρεται στην ξεχωριστή ψυχική και συναισθηματική ευφορία και πνευματική εγρήγορση που γεννά η αμφίδρομη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και τα φυσικά φαινόμενα.

Ο ήρωας, το αγόρι, που υπερβαίνει την πραγματικότητα και δεν την υπηρετεί απλά, λατρεύει το ουράνιο τόξο και επιθυμεί διακαώς το ακατόρθωτο, να ανέβει και να περπατήσει πάνω στον πολύχρωμο δρόμο του. Πείθεται πως αν έχει πίστη κι ελπίδα στο ταξίδι του τότε θα φτάσει όπου θέλει. Επιτυγχάνοντας το στόχο του νιώθει πρωτόγνωρη χαρά και ψυχική ανάταση.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 9 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου