ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Λαφιάτης τρύπωσε σε αυτοκίνητο στο Βελεστίνο

λαφιάτης-τρύπωσε-σε-αυτοκίνητο-στο-βε-825554

Πανικός και αναστάτωση το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στη λαϊκή αγορά του Βελεστίνου. Πωλήτρια ενώ ετοιμαζόταν να φορτώσει τα καλλωπιστικά φυτά της στο αυτοκίνητο άρχισε να φωνάζει.

Η επαγγελματίας διέκρινε στο κάτω μέρος του καθίσματος του οδηγού ότι κάτι κουνιόταν και διαπίστωσε πως επρόκειτο για ένα φίδι που είχε τρυπώσει στην μπαταρία. Αμεσα στον τόπο μετέβη περιπολικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Β’ ΒΙ.ΠΕ καθώς επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Οι πυροσβέστες με χρήση ειδικού μηχανήματος έβγαλαν την μπαταρία του αυτοκινήτου και απομάκρυναν το φίδι αφήνοντάς το ελεύθερο σε ρέμα της περιοχής.

Όπως διαπίστωσαν, επρόκειτο για έναν λαφιάτη, τον αγαθό γίγαντα των φιδιών της Ελλάδας, που με κάποιο τρόπο είχε εισχωρήσει στο αυτοκίνητο.

Εξάλλου, κλήση για απεγκλωβισμού φιδιού δέχτηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δρυμώνα το περασμένο Σάββατο. Στις 6.23 πυροσβεστικό όχημα με δύο πυροσβέστες έσπευδε στο Αϊδίνι. Φίδι είχε τρυπώσει σε σκούτερ και οι πυροσβέστες προχώρησαν άμεσα στην απομάκρυνσή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου