ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πεζοπορία με αντικαπνιστικό μήνυμα από το ΚΕΠ Υγείας Ρ. Φεραίου

πεζοπορία-με-αντικαπνιστικό-μήνυμα-α-26652

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο ήλιο και το αντικαπνιστικό μήνυμα που από κοινού δόθηκε, πραγματοποιήθηκε την Πρωτομαγιά η 8η πεζοπορία του ΚΕ.Π Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και την ομάδα υγείας του κέντρου υγείας Βελεστίνου.

Περίπου 30 πεζοπόροι, λάτρεις της φύσης, εξερεύνησαν το ηλιόλουστο δάσος ξεκινώντας από την Άνω Κερασιά και καταλήγοντας στην Ιερά Μονή Φλαμουρίου όπου εκεί, μοναχοί της μονής αφού τους καλωσόρισαν εν συνεχεία τους ξενάγησαν στους χώρους του μοναστηριού αναφερόμενοι στην ιστορία του που ξεκινά με το κτίσμα της Μονής από το 14ο αιώνα.

Ο Υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας και δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Σκρίμπας αναφέρθηκε σχετικά: «Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πεζοπορίες μας πάντα προσελκύουν περιπατητές και εκτός του Δήμου μας. Τους ευχαριστούμε θερμά και σύντομα θα προγραμματίσουμε κ άλλες διαδρομές. Σας περιμένουμε πάντα για να γνωρίσουμε τις ομορφιές του Δήμου μας και ταυτόχρονα να νιώσουμε την ευεξία της άσκησης και της φύσης. Ραντεβού στον επόμενο προορισμό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου