ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δράσεις αντιπυρικής προστασίας στο Δήμο Ρ. Φεραίου

δράσεις-αντιπυρικής-προστασίας-στο-δ-501802

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική προστασία του Δήμου» μετά από πρόσκληση του Δημάρχου και προέδρου του Σ.Τ.Ο κ. Δημητρίου Νασίκα.

Τη συνεδρίαση συντόνισε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτριος Παλληκάρης. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τρόπους δράσης, πρόληψης και αντιμετώπισης πιθανών πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Επιπλέον, παρουσιάστηκε μνημόνιο των ενεργειών σχετικά με δράση της οργανωμένης απομάκρυνσης δημοτών από το Βένετο σε περίπτωση δασικών πυρκαγιών. Ευχαριστίες απεύθυνε το Σ.Τ.Ο στους αρμοδίους παρευρισκόμενους φορείς αναφορικά με την πολύτιμη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των δύσκολων καιρικών συνθηκών κατά τη χειμερινή περίοδο που αντιμετώπισε ο Δήμος.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, κ. Σταύρος Χατζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Τριαντάφυλλος Παπαϊώαννου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Γεώργιος Παπατόλιας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αερινού, κ. Κωνσταντίνος Μπλέτσας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, κ. Αθανάσιος Νασιάκος, ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Λεωνίδας Λάβδας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βελεστίνου, κ. Γεώργιος Βλόντζος, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βελεστίνου, κ. Κωνσταντίνος Τσίκας, ο Προϊστάμενος του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Πατινιώτης, εκπρόσωποι του 304ου ΠΕΒ, εκπρόσωποι του ΤΣYAY, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, εκπρόσωπος του Δασαρχείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου