ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

αποκριάτικες-εκδηλώσεις-στο-δήμο-ρήγ-559455

Ξεκινούν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων διοργανώνονται στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, στο πνεύμα των ημερών. Η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων ανοίγει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, 21:00, με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού μπροστά από το δημαρχείο.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, 21:00, διοργανώνεται πάρτι μασκέ από το Σύλλογο Γυναικών και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, στην ψησταριά Νανόπουλος στο Βελεστίνο.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται στις 11:00 π.μ. παιδικό πάρτι μασκέ στον πεζόδρομο Βελεστίνου στις 22.00 πάρτι μασκέ στο κατάστημα «SQUAER» στο Στεφανοβίκειο από το Σύλλογο «Αριστοτέλης» και στις 21:00 κοπή πίτας και ετήσιος αποκριάτικος χορός στο σχολείο του Βένετου.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα: Στις 19:00 αποκριάτικη φωτιά και διαγωνισμός καρναβαλιού στη κεντρική πλατεία Ριζομύλου, στις 13:00 κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην κεντρική πλατεία Βελεστίνου, στις 18.30 κεντρικές καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Βελεστίνο με παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, στις 21:00 καρναβαλικές εκδηλώσεις με άναμμα φωτιάς από το Σύλλογο Μικρασιατών μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου.

Στις 19:00 διοργανώνεται άναμμα φωτιάς και γλέντι στην κεντρική πλατεία Στεφανοβικείου, στις 19:00 άναμμα φωτιάς και αποκριάτικα δρώμενα στην κεντρική πλατεία Αερινού και στις 20:00 άναμμα φωτιάς και γλέντι στην πλατεία Χλόης.

Την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, διοργανώνονται τέσσερις εκδηλώσεις : Στις 12:00 το καρναβάλι Ριζομύλου που περιλαμβάνει παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών – κούλουμα στην κεντρική πλατεία Ριζομύλου, στις 11:00π.μ. θα γιορταστούν τα Κούλουμα με χορό, φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, αερομοντελισμό και πέταγμα χαρταετού στο Στάδιο Βελεστίνου. Στις 12:00 θα γιορταστούν επίσης τα Κούλουμα στη κεντρική πλατεία Καναλίων και την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Κεραμιδίου από το Σύλλογο Κεραμιδίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου