ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αναλαμβάνει νέος αντιδήμαρχος στο Δήμο Ρ. Φεραίου

αναλαμβάνει-νέος-αντιδήμαρχος-στο-δή-787618

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Απόστολος Ρομφαίας είναι από χθες ο νέος αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, ο οποίος καταλαμβάνει, με απόφαση δημάρχου, τη θέση του αντιδημάρχου οικονομικών Χρήστου Παπαρούνα, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται διαρκώς «στο πλευρό της δημοτικής αρχής και της δημοτικής ομάδας για την επιτέλεση του στόχου μας», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα για την πολύ καλή συνεργασία τους και τη θέση αντιδημάρχου που του εμπιστεύθηκε.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου δήλωσε από την πλευρά του ότι: «Κατόπιν αποδοχής της παραιτήσεως του αντιδημάρχου κ. Παπαρούνα Χρήστου, που υπεβλήθη για καθαρά προσωπικούς λόγους, αισθάνομαι την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημοσίως για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία, καθώς και για την απόλυτα επιτυχημένη εκτέλεση των καθηκόντων του, καθ’ όλη τη διάρκεια θητείας του. Είμαι βέβαιος πως και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία του έργου της Δημοτικής Αρχής».

Ο νέος αντιδήμαρχος Απόστολος Ρομφαίας ευχαρίστησε, από την πλευρά του, τον κ. Νασίκα, ο οποίος του εμπιστεύτηκε τη θέση του αντιδημάρχου, ενώ τόνισε ότι «αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και των υποχρεώσεων που φέρει η θέση αυτή, μια θέση μεγάλης ευθύνης. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με τον καλύτερο τρόπο και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του δημάρχου».

Στις αρμοδιότητες του νέου αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, εντάσσονται η εποπτεία του τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης και συγκεκριμένα: του γραφείου Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας, του γραφείου Αδειοδοτήσεων και Εμπορικών δραστηριοτήτων, του γραφείου Απασχόλησης και Τουρισμού, με τις αρμοδιότητες όπως περιγράφονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Επίσης τα καθήκοντα ληξιάρχου του ληξιαρχείου Φερών, τα οποία θα ασκεί σε περίπτωση αναπλήρωσης του ληξιάρχου, την τέλεση των πολιτικών γάμων, σε περίπτωση αναπλήρωσης του δημάρχου στη Δημοτική Ενότητα Φερών, την υπογραφή εγγράφων των τομέων των αρμοδιοτήτων του, την εποπτεία του προσωπικού του δήμου που αντιστοιχεί στο τμήμα αρμοδιότητάς του, την αρμοδιότητα να διεκπεραιώνει ειδικά θέματα που θα ανατίθενται σ’ αυτόν εκ μέρους του δημάρχου και τη συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Επί οικονομικών θεμάτων ο νέος αντιδήμαρχος θα έχει την εποπτεία και ευθύνη των: Δημοτικής Περιουσίας, Προμηθειών, Διαχείρισης υλικών και αποθεματικού εξοπλισμού γραφείων.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου