ΤΟΠΙΚΑ

Επιχείρηση ανάτασης ηθικού στον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία

επιχείρηση-ανάτασης-ηθικού-στον-συρι-485303

Ανοιχτή συνέλευση με Θεανώ Φωτίου μετά τη μεγάλη ήττα ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών

Στην προσπάθεια της Κουμουνδούρου να τονώσει το πεσμένο ηθικό στελεχών και κομματικής βάσης, μετά τη μεγάλη ήττα τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, συγκαταλέγεται η ανοιχτή συνέλευση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αύριο Τετάρτη στις 19.30 στο Μεταξουργείο με ομιλήτρια την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συζήτηση για το αποτέλεσμα της τριπλής αναμέτρησης και τα αίτια της βαριάς ήττας, αποφασίστηκε όλα τα κυβερνητικά στελέχη να τεθούν μπροστά στη μάχη των εθνικών εκλογών.

Έτσι, αποφασίστηκε η διοργάνωση ανοιχτών συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παρουσία κυβερνητικών παραγόντων.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην ανοιχτή συνέλευση, δίνοντας έμφαση στην επικείμενη μάχη των εθνικών εκλογών επισημαίνοντας τα εξής: «Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι μια μεγάλη μάχη που θα κρίνει την τύχη της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Θα κριθεί αν θα συνεχιστεί η προσπάθεια που με επιμέρους λάθη και παραλείψεις έγινε από τις κυβερνήσεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ για αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους, μείωση της ανεργίας και δίκαιη ανάπτυξη, ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στο σκοτεινό τοπίο των σκληρών ταξικών επιλογών υπέρ των κοινωνικά ισχυρότερων και των αντιλαϊκών πολιτικών της ΝΔ. Η μάχη αυτά δεν αφορά μόνο τα μέλη ή τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορά σε όλο τον προοδευτικό κόσμο που θέλει να φράξει τον δρόμο για την παλινόρθωση της Δεξιάς , όλα τα κοινωνικά στρώματα που δεν πρέπει να ζήσουν την εφιαλτική πραγματικότητα που θα φέρει η εκλογική επικράτηση της ΝΔ. Η μάχη αυτών των εκλογών πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε προοδευτικού πολίτη.

Καλούμε όλο τον προοδευτικό κόσμο του Βόλου και της Μαγνησίας να πάρει στα χέρια του την υπόθεση της διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, με στόχο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους που χάραξαν οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας καλούμε να συζητήσουμε για όλα αυτά στην ανοιχτή συνέλευση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας που θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 19.30 στο Μεταξουργείο. Η συνέλευση θα ξεκινήσει με εισήγηση που θα κάνει η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου