ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φινάλε με ανοιχτά μέτωπα για τη Νίκη

φινάλε-με-ανοιχτά-μέτωπα-για-τη-νίκη-552808

Στην Κατερίνη είναι την Κυριακή το φινάλε του πρωταθλήματος για τη Νίκη Βόλου παίζοντας την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής φιλοξενούμενη του Πιερικού… αλλά όλα δείχνουν πως τίποτα δεν τελειώνει την Κυριακή καθώς θα υπάρχουν ανοικτά μέτωπα. Για τη Νίκη απομένει το ματς για τη λήξη του πρωταθλήματος στην Κατερίνη με τον Πιερικό και αν δεν γίνει κάποιο «θαύμα» θα ετοιμάζεται για μπαράζ που θα περιμένει να μάθει αντίπαλο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ολες οι ομάδες είναι θεωρητικά κατώτερες της Νίκης ενώ πιθανότερες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των διπλών αγώνων μπαράζ είναι για αρχές Μαΐου, αφού στις 28/4 είναι το Πάσχα.

Η κλήρωση θα έχει διεξαχθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα παιχνίδια, τα οποία θα είναι διπλά για κάθε ζευγάρι, θα γίνουν (πιθανότατα) στις 5 Μαΐου και μια εβδομάδα μετά οι επαναληπτικοί.

Για την 26η και τελευταία αγωνιστική του 4ου Ομίλου και με το μυαλό πλέον στα μπαράζ «ανόδου» στη νέα Football League, οι κυανόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Βασίλη Ρόβα, Γιάννη Ντινιωτάκη και Μάνου Αποστολίδη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Ανοικτό μέτωπο για τη Νίκη είναι και η αναδιάρθρωση και σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στη Βουλή, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου πήραν μέρος βουλευτές από Καβάλα, Κέρκυρα, Ημαθία και Ηράκλειο και σύσσωμοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά η εφαρμογή του θα πρέπει να γίνει από τη μεθεπόμενη αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Παράλληλα, ο κ. Μεϊκόπουλος κοινοποίησε στους παρευρισκομένους την πρόταση που έχει διατυπωθεί από πλευράς Νίκης Βόλου, η οποία περιλαμβάνει ένα σχέδιο μεταβατικού διαστήματος για την αναδιάρθρωση, με τη Football League να είναι η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, με 28 ομάδες, σε δύο ομίλους, βάσει γεωγραφικών κριτηρίων. Πρόκειται για μία πρόταση που, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει συνυπογραφεί από συνολικά 16 ομάδες της περιφέρειας, με τους βουλευτές που παρευρίσκονταν στη συνάντηση να είναι κι αυτοί απόλυτα σύμφωνοι με το “κυανόλευκο” πλάνο.

Ο Μπουμαρσόπουλος στην Κατερίνη

Το κυριακάτικο παιχνίδι της Νίκης στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό θα διευθύνει ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Μπουμαρσόπουλος είναι έμπειρος διαιτητής, καθώς βρίσκεται στους πίνακες των εθνικών πρωταθλημάτων από την περίοδο 2008-09. Έχει διατελέσει για τέσσερις περιόδους διαιτητής Φούτμπολ Λιγκ 2013-17. Δεν έχει «σφυρίξει» στο παρελθόν παιχνίδι της Νίκης, ενώ φέτος έχει διευθύνει οκτώ παιχνίδια για την Γ’ Εθνική κατηγορία, μεταξύ αυτών τα ματς Ολυμπιακός Β.-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 7-0 και Θησέας-Αλμυρός 1-1.

Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα και Κώστα Στάικο επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Πλάτωνας Μποζατζίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στην Πορταριά το μπάσκετ

Αυτή την Κυριακή (14/4, 17:00) η Νίκη Βόλου στο μπάσκετ παίζει στο Κλειστό Πορταριάς ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας την Ελευθερούπολη σε έναν αγώνα που θα έχει τον χαρακτήρα τελικού.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της ομάδας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου, καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα για να πάρει τη νίκη που θα δώσει μια ανάσα στον αγώνα για την παραμονή στη Β’ Εθνική.

Η Διοικούσα Επιτροπή θα διαθέσει ένα λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά 50 φιλάθλων στην Πορταριά. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή μπορείτε να κάνετε στον BlueHeart fm 105.1 Radio και στο 24210 61717.

Η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν και θα υπάρχει απλά προαιρετική οικονομική ενίσχυση.

Σε διασυλλογικούς στίβου στο Πανθεσσαλικό η Νίκη

Αύριο Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι αγώνες τετράθλου για την μικρότερή κατηγορία Παμπαίδων B’ – Παγκορασίδων Β’ (γεν. 2006-2007), που οι αθλητές θα αγωνιστούν σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα: 60μ. – μήκος – μπαλάκι – 1.200μ.

Ολοι οι αθλητές θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα και ανάλογα με τις επιδόσεις τους θα λαμβάνουν και την αντίστοιχη βαθμολογία, με βάση τον πίνακα από τον ΣΕΓΑΣ.

«Πολλοί από τους αθλητές που είναι γεννημένοι το 2007 αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και τους ευχόμαστε να το ζήσουν ευχάριστα και να έχουν όσο το δυνατόν, καλύτερα αποτελέσματα».

Η συμμετοχή του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε αυτούς τους αγώνες, θα είναι πολύ μεγάλη, αφού θα συμμετέχει με 64 αθλητές και αθλήτριες.

Εγγραφές στην ακαδημία ποδηλασίας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των παιδιών στην ακαδημία ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Πληροφορίες για τα κόστη ανά μήνα ανάλογα με την ηλικία (8 – 18 ετών) καθημερινά 09:00 – 13:00, στη γραμματεία του Πανθεσσαλικού 24210-85221 και 6945307109.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου