ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα το ένα από τα τρία βήματα ανόδου

σήμερα-το-ένα-από-τα-τρία-βήματα-ανόδου-569426

Τρία βήματα απομένουν για τον Ολυμπιακό Βόλου για να κόψει πρώτος το νήμα και να στεφθεί πρωταθλητής στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και με ετοιμότητα, αποφασιστικότητα, πληρότητα, πίστη και τον κόσμο συμπαραστάτη σήμερα κάνει το ένα βήμα στο Πανθεσσαλικό υποδεχόμενος τον Φωκικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Παίζοντας για τρεις ακόμη νίκες που δίνουν άνοδο ο Ολυμπιακός οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 4 μ.μ τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό, ενώ θα απομένουν τα ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Πιερία (7/4) και με τον Γ.Σ. Αλμυρού στις 14 Απριλίου στον Βόλο.

Αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι το τρία στα 3 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν μαζικά κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με στόχο την επίτευξη της ανόδου… τονίζοντας ότι «Τώρα είναι η ώρα του κόσμου της ομάδας… Τώρα είναι η ώρα της ολοκλήρωσης μίας εξαιρετικής και δύσκολης πορείας που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2017».

Σήμερα με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστούν κανονικά οι Μπάμπης Οικονομόπουλος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Αρης Λώττας και Κώστας Φλίγκος που εξέτισαν ποινές καρτών στην 23η αγωνιστική στο 0-3 άνευ αγώνα με την ΑΣΑ , ενώ για το σημερινό παιχνίδι σε ετοιμότητα είναι και οι Αστέριος Γιακουμής και Αντώνης Ζγκούρι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι και μόνο ο Μανώλης Νικολακάκης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό.

Με πρωινή προπόνηση χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον σημερινό αγώνα με τον Φωκικό.

Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής είναι οι Γιακουμής, Ριζογιάννης, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Λώττας, Φλίγκος, Μάντζιος, Κόλα, Ρόκας, Σκοπελίτης, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Καναβός, Πατσής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαργαρίτης, Παλιούρας και Ζάχος.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος και ο Αριστείδης Λώττας είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο (22) στις συμμετοχές .Τους ακολουθεί ο Σερτζίνιο και ο Κόλα με 21 ματς.

Πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» είναι ο Φελίπε Σερτζίνιο με 11 γκολ, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά στην Ελλάδα, στις εννέα ομάδες που έχει αγωνιστεί, όπως και ο Ναζίμ που έχει πετύχει 6 . Πέντε γκολ σε 5 ματς εχει ο Μάντζιος και τα υπόλοιπα τέρματα έχουν σημειώσει οι Φλίγκος 8, Ζγκούρι 7, Λώττας 5, Μπουτζίκος 3, Καμπλιώνης 2, Λεάντρο 2, Οικονομόπουλος 2, Σαχινίδης 1, Ρόκας 1.

«Ολοι οι δρόμοι Πανθεσσαλικό»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον Φωκικό. Αναλυτικά: «Τρεις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής τον Α.Σ. Φωκικό. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Όλοι μαζί ενωμένοι και με μία φωνή θα στηρίξουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας με σκοπό την επίτευξη του στόχου μας».

Προϊστορία

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε φέτος στην Αμφισσα που είχε απώλεια με τον γκολκίπερ Βαγγέλη Παπαδόπουλο να πιάνει τα άπιαστα και την βολιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι του Λώττα στο τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην Αμφισσα τον Φωκικό το 1996 για την Γ΄ Εθνική 1-2 με γκολ των Φάνη Βαλιανάτου και Γιώργου Καραμίχαλου, ενώ έχει «λευκές» ισοπαλίες έδρας και τελευταίο ματς μεταξύ των δυο ομάδων στον Βόλο το 2015 για τη Β΄ Εθνική και ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 με γκολ του Σκοπιανού Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ.

Τα ματς του Ολυμπιακού με τον Φωκικό ήταν:

3/12/95(Γ) Ολυμπιακός-Φωκικός 0-0

24/3/96(Γ) Φωκικός-Ολυμπιακός 1-2 (60΄Αναγνωστόπουλος- 22΄Βαλιανάτος, 52΄Καραμίχαλος)

21/1/07(Δ) Ολυμπιακός-Φωκικός 3-0 (45΄Σαχπατζίδης,55΄Γκάγκας,81’Κάϊας)

20/5/07(Δ) Φωκικός-Ολυμπιακός 2-1(14΄Παπανικολάου,36΄Μπαιρακτάρης- 35΄Γεωργατζιάς)

7/10/12(Β) Ολυμπιακός-Φωκικός 0-0

24/2/13(Β) Φωκικός-Ολυμπιακός 0-0

26/10/13 (Β) Ολυμπιακός-Φωκικός 1-0 (63’ Πινδώνης)

2/2/14 (Β) Φωκικός-Ολυμπιακός 2-2 (10’ Άλβαρεθ, 81’Φράγκος-40’Γκούρμα,86’Πινδώνης)

4/1/15 (Β) Φωκικός-Ολυμπιακός 1-1( 70’Καλλέργης-64’ πεν. Δ.Διαμαντόπουλος )

22/3/15 (Β) Ολυμπιακός-Φωκικός 1-0 (23’ Μπαλτοβαλίεφ)

9/12/18 (Γ) Φωκικός – Ολυμπιακός 1-1 (80’Μεγάλος- 90’πεν. Λώττας)

Ο Μπουροζίκας στο Πανθεσσαλικό

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων. Το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωκικό στις 16.00 θα διευθύνει ο Θωμάς Μπουροζίκας από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο Μπουροζίκας είναι νέος διαιτητές στους πίνακες, καθώς φέτος είναι η πρώτη χρονιά που «σφυρίζει» στην Γ’ Εθνική. Αυτό είναι το έκτο παιχνίδι, ενώ φέτος έχει διευθύνει άλλο ένα ματς του Ολυμπιακού, αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1 στο Πανθεσσαλικό (1/12/2018). Σήμερα ο Μπουροζίκας θα εχει βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη και Γρηγόρη Δεδικούση επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Κάλεσμα των Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία καλούν τα μέλη τους να δώσουν δυναμικό «παρών». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στις 16:00. Φοράμε τα κατακόκκινα μπλουζάκια μας, παίρνουμε τα ερυθρόλευκα κασκόλ μας και δίνουμε παλμό με τα συνθήματά μας στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στους τρεις βαθμούς και ακόμα πιο κοντά στον στόχο του πρωταθλήματος και της ανόδου.

Ο σύνδεσμος διαθέτει προς πώληση εισιτήρια των 7€. και θα είναι ανοιχτός σήμερα από τις 14:00».

*Σήμερα Κυριακή αγωνίζονται οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Για την Α2 γυναικών τα κορίτσια του Ολυμπιακού φιλοξενούν (ΕΑΚ 12.00) τον Πιερικό, ενώ οι άνδρες για τη Γ’ Εθνική παίζουν στη Λευκάδα (17.00) με τη Δόξα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου