ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Κέρκυρα και τηλεοπτικά η ΠΑΕ Βόλος

στην-κέρκυρα-και-τηλεοπτικά-η-παε-βόλο-569451

Εχοντας πάντα «αέρα» κορυφής ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ αγωνίζεται σήμερα στις 3 μ.μ. στην Κέρκυρα για την 25η αγωνιστική της Football League …πηγαίνοντας όσο πιο κοντά στον στόχο που είναι η άνοδος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το σημερινό ματς θα είναι τηλεοπτικό (3 μ.μ. – ΕΡΤ 3) και με διαιτητή τον Βάτσιο από τη Δυτική Αττική, ενώ τα υπόλοιπα ματς έχουν νέα ώρα έναρξης (16.00) και η ΠΑΕ Βόλος θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος παίζοντας στην Κέρκυρα για την 17η νίκη στη φετινή Football League και την 8η εκτός έδρας που θα είναι ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο.

Ο Βόλος ΝΠΣ είναι στο +9 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, στο +12 από την τριάδα των τρίτων και στο +15 από την σημερινή αντίπαλο Κέρκυρα (37 β.).

Την περασμένη Τετάρτη η ΠΑΕ Βόλος πέτυχε την 16η φετινή νίκη (5-0 τον Ηρόδοτο) αν και απουσίαζαν οι Καμπαγέρο, Ντεντάκης, Πέντα, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Βασιλείου, Καραγκιολίδης και Ρούσος και η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήδη άφησε τις άλλες ομάδες απλά να διεκδικούν και να παλεύουν για τη δεύτερη θέση…

Στο σημερινό ματς του Βόλος ΝΠΣ στην Κέρκυρα, που θα καλυφθεί και τηλεοπτικά, επιστρέφει από τιμωρία ο Καμπαγέρο και θα λείψει και πάλι ο Ντεντάκης ενώ σε ετοιμότητα θα είναι και ο Μαρσέλο Πέντα που προχθές έμεινε προληπτικά στο πάγκο.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Αυτοί είναι οι εξής: Πίτκας, Καρρίκι, Κόκας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης, Λούκας Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Πέντα, Δόρης, Κότο, Πίσπας, Φράγκος, Ανδρικόπουλος, Κορέλας, Κόκκορης και Μπουργάνης.

Μετά την Κέρκυρα όλα τα ματς μέχρι τέλος είναι:

7/4: Βόλος ΝΠΣ – Αιγινιακός

14/4: Παναχαϊκή – Βόλος ΝΠΣ

17/4: Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων Λάρισας

21/4: Ηρακλής – Βόλος ΝΠΣ

και 5/5: Αήττητος Σπάτων – Βόλος ΝΠΣ

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής, με τον Αριστείδη Βάτσιο από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής να «σφυρίζει» το παιχνίδι στην Κέρκυρα. Ο Βάτσιος έχει 29 διαιτησίες Α΄, 44 Β΄ και 36 Γ΄ Εθνικής ενώ φέτος είναι το 7ο ματς του στη Β΄ και τη βολιώτικη ομάδα την είχε σφυρίξει στη Δράμα. Βοηθούς σήμερα θα έχει τους Νίκο Κωτούλα από την ΕΠΣ Κιλκίς και Νίκο Τοροσιάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Θανάσης Δραγούσης από την ΕΠΣ Κιλκίς ορίστηκε τέταρτος διαιτητής

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Κέρκυρα – Βόλος

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

16:00 Σπάρτη – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

16:00 Απόλλων Πόντου – Ηρακλής

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

16:00 Αιγινιακός – Τρίκαλα

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

16:00 ΑΟΧ-Κισσαμικός – Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

16:00 Παναχαϊκή – Εργοτέλης

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Η επόμενη 26η αγωνιστική

Σάββατο (6/4)

15:00 Ηρακλής – ΑΟΧ-Κισσαμικός (ΕΡΤ3)

Κυριακή (7/4)

15:00 Πλατανιάς – Κέρκυρα (ΕΡΤ3)

16:00 Ηρόδοτος – Σπάρτη

16:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας

16:00 Αήττητος Σπάτων – Απόλλων Πόντου

16:00 Βόλος ΝΠΣ – Αιγινιακός

16:00 Τρίκαλα – Παναχαϊκή

16:00 Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου