ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με σοβαρότητα και αύριο ο Ολυμπιακός Β.

με-σοβαρότητα-και-αύριο-ο-ολυμπιακός-β-570090

Στην τελική ευθεία για την άνοδο μπαίνει αύριο με ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός Βόλου που θα υποδεχθεί (16.00) στο Πανθεσσαλικό τον Φωκικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με στόχο την 21η νίκη στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά ότι με 23 νίκες ώς το τέλος θα πανηγυρίσουν την άνοδο, όπως γνωρίζουν ότι μέχρι την ώρα των πανηγυρισμών για τον τίτλο του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο θα πρέπει να υπάρχουν σοβαρότητα και συνεχής προσπάθεια στο γήπεδο καθώς ήδη αρκετές ομάδες δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο για να κάνουν τη «ζημιά» στην πρωτοπόρο ομάδα!

Ετσι είναι και το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φωκικό που είναι καιρό στη ζώνη του υποβιβασμού και παρ΄ ότι έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, έκανε ήδη μια «ζημιά» κερδίζοντας στην Καρδίτσα τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου πετυχαίνοντας μάλιστα 4 γκολ κάτι που δεν είχε ξανακαταφέρει, ενώ στο ματς του α΄ γύρου στην Αμφισσα ο Ολυμπιακός είχε τους πρώτους χαμένους βαθμούς με τον γκολκίπερ Βαγγέλη Παπαδόπουλο να πιάνει τα άπιαστα και τη βολιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι του Λώττα στο τέλος του αγώνα.

Πάντως παρά τη διαφορά δυναμικότητας ο Ολυμπιακός δεν βλέπει χαλαρά ούτε το αυριανό ματς, αντιμετωπίζοντάς το με σοβαρότητα, ενώ καλεί και τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια στην τελική ευθεία.

Αλλωστε ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος φέτος έχει μόνο νίκες, ενώ γενικότερα έχει μια και μοναδική ήττα στην Καλαμπάκα από τα Μετέωρα και οι δυο ισοπαλίες του ήταν ως φιλοξενούμενος από τη Νίκη (0-0) και στην Αμφισσα με τον Φωκικό (1-1) και στόχος όλων είναι να προσθέσουν άλλες τρεις νίκες μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα απομένουν τα ματς στην Πιερία (7/4) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Γ.Σ. Αλμυρού στις 14 Απριλίου στον Βόλο.

Αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι το τρία στα τρία για να γίνει το 11 στα 11 προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν μαζικά κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με στόχο την επίτευξη της ανόδου… «Τώρα είναι η ώρα του κόσμου της ομάδας μας να αποδείξει ξεκινώντας από τον αγώνα της Κυριακής με τον Φωκικό τη δυναμική του και ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες… Τώρα είναι η ώρα της ολοκλήρωσης μίας εξαιρετικής και δύσκολης πορείας που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2017» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αύριο όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού δηλώνουν «παρών», με εξαίρεση τον Μανώλη Νικολακάκη, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Κόντρα στον Φωκικό θα αγωνιστούν κανονικά οι Μπάμπης Οικονομόπουλος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Αρης Λώττας και Κώστας Φλίγκος που εξέτισαν ποινές καρτών στην 23η αγωνιστική στο 0-3 άνευ αγώνα με την ΑΣΑ, ενώ για το αυριανό παιχνίδι είναι ετοιμοπόλεμοι οι Αστέριος Γιακουμής και Αντώνης Ζγκούρι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και οι Βαγγέλης Μάντζιος, Στάθης Ρόκας, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν και αυτοί από τραυματισμούς.

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων. Αναλυτικά: «Τρεις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής τον Α.Σ. Φωκικό. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου 10€ – Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€ – Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€ -Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύονται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Ολοι μαζί ενωμένοι και με μία φωνή θα στηρίξουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας με σκοπό την επίτευξη του στόχου μας».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Austrian Boys με την οποία καλούν τα μέλη τους να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στις 16:00. Φοράμε τα κατακόκκινα μπλουζάκια μας, παίρνουμε τα ερυθρόλευκα κασκόλ μας και δίνουμε παλμό με τα συνθήματά μας στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στους τρεις βαθμούς και ακόμα πιο κοντά στον στόχο του πρωταθλήματος και της ανόδου.

Ο σύνδεσμος διαθέτει προς πώληση εισιτήρια των 7€. Ο σύνδεσμος μας θα είναι ανοιχτός και την Κυριακή από τις 14:00».

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωκικό αύριο στις 16.00 θα διευθύνει ο Θωμάς Μπουροζίκας από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο Μπουροζίκας είναι νέος διαιτητές στους πίνακες, καθώς φέτος είναι η πρώτη χρονιά που «σφυρίζει» στην Γ’ Εθνική. Αυτό είναι το έκτο παιχνίδι, ενώ φέτος έχει διευθύνει άλλο ένα ματς του Ολυμπιακού, αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1 στο Πανθεσσαλικό (1/12/2018). Την Κυριακή ο Μπουροζίκας θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη και Γρηγόρη Δεδικούση επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

*Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου Απόστολος Ματζαφλέρης ευχαριστεί τον γιατρό Αθ. Λιούπη για το ενδιαφέρον που έδειξε σε εγχείρηση που υπεβλήθη.

*Αύριο Κυριακή αγωνίζονται οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Για την Α2 γυναικών τα κορίτσια του Ολυμπιακού φιλοξενούν (ΕΑΚ 12.00) τον Πιερικό, ενώ οι άνδρες για τη Γ’ Εθνική παίζουν στη Λευκάδα (17.00) με τη Δόξα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου