ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύριο …άλλο ένα βήμα τίτλου

αύριο-άλλο-ένα-βήμα-τίτλου-602994

Ετοιμος για ένα ακόμη βήμα τίτλου είναι Ολυμπιακός Βόλου που θέλει να κάνει αύριο την 7η σερί νίκη του και να φτάσει με νίκες στις 14 Απριλίου και να πανηγυρίσει την άνοδο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής και ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό (3 μ.μ.) τον Αστέρα Ιτέας, σ’ ένα παιχνίδι που θέλει όπως όλα προσοχή, καθώς ναι μεν ο αντίπαλος είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ωστόσο παλεύει με πάθος σε όλα τα παιχνίδια και θα έρθει στον Βόλο για να προσπαθήσει για τη ζημιά!

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με αέρα κορυφής θα επιδιώξουν να σημειώσουν την έβδομη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, διατηρώντας και το απόλυτο της έδρας.

Στον Ολυμπιακό βλέπουν τα επόμενα ματς ένα – ένα ξεχωριστά και πάντα με σοβαρότητα, ενώ μετά το αυριανό με τον Αστέρα Ιτέας θα υπάρξει κι ένα ματς που θα δώσει τον πρώτο τίτλο που είναι ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣΘ.

Ο Ολυμπιακός συνολικά στο πρωτάθλημα έχει ακόμη πέντε βήματα για την άνοδο (θα δώσει πέντε ματς, καθώς υπάρχει και το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας το οποίο θα πάρει στα «χαρτιά»),θέλοντας νίκες ώς το τέλος, ενώ τον Μάρτιο έχει όλα του τα παιχνίδια στον Βόλο αρχικά αύριο Κυριακή με τον Αστέρα Ιτέας και στη συνέχεια με τον ΑΟ Σελλάνων και τον Φωκικό, ενώ τα δυο τελευταία ματς για τον Απρίλιο ένα στη Νεοκαισάρεια και στο φινάλε στον Βόλο με τον Αλμυρό … για να πανηγυρίσει την άνοδο…

Ο Ολυμπιακός που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στρέφει την προσοχή του τώρα μόνο στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό με τον Περικλή Αμανατίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Ντέιβιντ Ναζίμ και Αντώνης Ζγκούρι.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» και στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό και κάνει γνωστές και τις τιμές των. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Αστέρα Ιτέας. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου 10€

-Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€

-Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύονται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα! Στηρίζουμε την προσπάθεια των παιχτών μας και τους δίνουμε ώθηση για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος!».

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Ιτέας, αύριο στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ανακοίνωση Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys για το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στις 15.00, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Αστέρα Ιτέας. Φοράμε όλοι μας τα ερυθρόλευκα ρούχα μας, παίρνουμε κασκόλ και σημαίες και με 90 λεπτά φωνή και πάθος πάμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της ανόδου και να στενοχωρήσουμε ξανά τους εχθρούς μας.

Διαθέτουμε εισιτήρια των 7€ για το ματς της Κυριακής. Επίσης μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταφερόμαστε όλοι στο κλειστό του ΕΑΚ, την Κυριακή στις 17.00 για να βοηθήσουμε την ανδρική ομάδα μπάσκετ απέναντι στον ΓΑΣ Μελίκης να φτάσει στη νίκη και να πάρει σημαντικό πλεονέκτημα για την παραμονή στην κατηγορία. Εμείς τη φωνή, εσείς τα γκολ…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου