ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τον κακό του εαυτό ο Ολυμπιακός 2-1

με-τον-κακό-του-εαυτό-ο-ολυμπιακός-2-1-700943

Το κακό του πρόσωπο έδειξε χθες για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου και δείχνοντας μια χαλαρότητα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει ακόμη βαθμό κατάφερε μεν να κερδίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1, να παραμείνει πρώτος και αήττητος, αλλά και να προβληματίσει!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

«Για πρώτη φορά η ομάδα δεν είναι άξια συγχαρητηρίων, έδειξε έναν κακό εαυτό και ειδικά στο κομμάτι της νοοτροπίας και αυτό για μας που θέλουμε να είμαστε πρώτοι πρέπει άμεσα να το λύσουμε και να μην το ξαναεμφανίσουμε» είπε μετά το ματς ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού Περικλής Αμανατίδης που είπε ακόμη ότι η ομάδα κέρδισε αλλά είναι σαν να έχασε …δίνοντας έτσι την εικόνα μιας κακής εμφάνισης ομάδας που είναι στην κορυφή…

Τα γκολ του Οικονομόπουλου στο 5’ και στο 27’του Λεάντρο Πίντο ήταν αρκετά για να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1 όμως, προβλημάτισε με την απόδοσή του…

Με αλλαγές

Με αλλαγές όπως αναμένονταν ήταν η αρχική 11άδα για τον Ολυμπιακό καθώς εκτός αποστολής ήταν εκτός των Σάββα, Σαχινίδη, Γιακουμή και ο Πορτογάλος Φελίπε Σερτζίνιο, ενώ δεν ξεκίνησαν οι Ναζίμ και Φλίγκος που «πέρασαν» στον αγώνα ως αλλαγή.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια ήταν για τρίτο συνεχόμενο ματς ο Κώστας Παλιούρας, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Παπουτσογιαννόπουλος, στο αριστερό ο Μπουτζίκος και στο κέντρο της άμυνας ο Μπάμπης Οικονομόπουλος και ο Βραζιλιάνος Λεάντρο Πίντο που μάλιστα σκόραραν…

Σαν αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Κόλα και ο Ρόκας και επιθετικά και πλάγια πρώτη φορά φέτος ξεκίνησαν ο Αντώνης Καμπλιώνης και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, σταθερά σε επιτελικό ρόλο ήταν ο Άρης Λώττας και σαν φορ αγωνίστηκε ο Αντώνης Ζγκούρη…

2-0 από ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός άνοιξε γρήγορα το σκορ και κατάφερε από το 5ο λεπτό να πάρει το προβάδισμα ενώ έκλεισε το πρώτο μέρος με ένα ακόμη γκολ…

Μόλις στο 5΄ο Ρόκας βρήκε τον Ευθυμιάδη κι αυτός τον προωθημένο Οικονομόπουλο κι αυτός με γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κούτσικου κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες όμως το δεύτερο γκολ ήρθε στο 27΄όταν μετά από «στημένο» του Λώττα ο Λεάντρο Πίντο με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Στο πρώτο 45λεπτο η Αναγέννηση είχε μια καλή φάση στο 7′ όταν ο Καρβούνης πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Παλιούρας απόκρουσε.

Πρώτο γκολ κατά …στο Πανθεσσαλικό!

Το γεγονός του β΄ μέρους εκτός του ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα εύκολα δύσκολα και έλειψε η ομαδικότητα είναι ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε για πρώτη φορά φέτος γκολ στο Πανθεσσαλικό που σαν γηπεδούχος ειχε δεχτεί ακόμη ένα αλλά στον Αλμυρό(στο 5-1 επί του Πιερικού).

Το γκολ αυτό αλλά και τα δυο που δέχτηκε ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή, ένα στην αρχή κι ένα στις καθυστερήσεις του στέρησαν το ρεκόρ καλύτερης άμυνας και φέρνουν και «ανησυχία» αφού από το Προάστιο ο προπονητής μίλησε για «μάθημα» προς τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα!

Ο Ολυμπιακός και στο χθεσινό δεύτερο ημίχρονο είχε κατοχή και υπεροχή (έχει πετύχει τα 12 από 27 γκολ σε β΄μέρος) αλλά χθες όχι μόνο δεν σκόραρε, αλλά στο 72’ …οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν όταν ο Γκούρλας εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα με σουτ έκανε το 2-1.

Πάντως και πάλι ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για γκολ …για να μην ανησυχεί ! αλλά από τη μια , το κάτι παραπάνω των ερυθρολεύκων και από την άλλη οι καλές τοποθετήσεις του γκολκίπερ Κούτσικου δεν έφεραν το τρίτο γκολ με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη μετά το τέλος του ματς να κτυπά το καμπανάκι ώστε η ομάδα να μην ξαναεμφανίσει κακό εαυτό ειδικά στο κομμάτι της νοοτροπίας!… ενώ και ο Στάθης Ρόκας στις δηλώσεις του ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση …

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. 2-1

Σκόρερ: 5’ Οικονομόπουλος, 27’ Λεάντρο-72’Γκούρλας.

Κίτρινες: 36’ Ρόκας-38’ Καραμπίνας, 39’ Τζέλλος, 49’ Δ. Αλεξίου.

Διαιτητής: Μπουρουτζίκας (Λάρισας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Κόλα, Ρόκας (66’ Σκοπελίτης), Καμπλιώνης (66’ Φλίγκος), Λώττας (45’ Νόνης), Ευθυμιάδης (85’ Ναζίμ), Ζγκούρη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κούτσικος, Ξανθόπουλος, Καραμπίνας, Δ. Αλεξίου, Γκούρλας(86’ Ε.Αλεξίου),Τζέλλος, Γόρδιος, Αναγνώπουλος, Τσιατάς (68’ Πρίφτι), Καρβούνης, Λουκάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου