ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μία μέρα νωρίτερα με τον ίδιο στόχο

μία-μέρα-νωρίτερα-με-τον-ίδιο-στόχο-832267

Μια μέρα νωρίτερα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και έτσι αύριο Σάββατο στις 3 μ.μ. θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό χωρίς βέβαια να αλλάζουν οι στόχοι του και θέλοντας άλλη μια νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την αλλαγή ημέρας είχαν ζητήσει από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ οι «ερυθρόλευκοι», το αίτημά τους έγινε δεκτό με την προετοιμασία για το ματς να ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ θα υπάρχει μια παραπάνω μέρα και ξεκούρασης και προετοιμασίας για το ματς Κυπέλλου ΕΠΣΘ την άλλη Τετάρτη με τη Νίκη.

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 10 Νοεμβρίου (αντί Κυριακής) στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου» ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για αυτή την αλλαγή μέρας στο ματς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Για τον αυριανό αγώνα οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής: Τιμή εισόδου 10€. Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€. Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Σε ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου αναφέρεται ακόμη ότι «θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι στην είσοδο της 2ης πεζογέφυρας θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας, ενώ η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο».

Στον Ολυμπιακό δεν αλλάζει κάτι και φυσικά στόχος είναι η νίκη ενώ δεν ξεγελιούνται από τη βαθμολογική θέση, ούτε από «μικρές» ομάδες και θέλουν να δείχνουν την ανωτερότητα στο γήπεδο που πάντα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου έχει ως τώρα δυο νίκες και μια ισοπαλία εντός του Ν. Καρδίτσας ενώ στις εξόδους του έχει ήττες έχοντας σκοράρει μια φορά. Στην πρεμιέρα ο Απόλλων Μακρυχωρίου κέρδισε στους Σοφάδες 1-0 τον Πιερικό, στην 2η αγωνιστική έχασε από τον Θησέα Αγριάς στο Βελεστίνο 2-1,στη συνέχεια έχασε από την Στυλίδα (1-2) και στη Νέα Ιωνία (1-0) από τη Νίκη.

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη ήταν νικήτρια στην 5η αγωνιστική στο καρδιτσιώτικο ντέρμπι (ΑΟ Σελλάνων – Απόλλων Μακρυχωρίου 0-1: 67΄Τζουμάκης), ενώ στο πρώτο του ματς στο Στάδιο Καρδίτσας παρ΄ότι κέρδιζε 2-0 ήρθε 2-2 με τον Αστέρα Ιτέας!

Στον Ολυμπιακό εκτός του Βασίλη Σαχινίδη, ο οποίος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και αναμένεται να είναι έτοιμος σε 10-15 μέρες, τραυματίας είναι και θα λείψει αύριο και ο Σάκης Σάββας. Αμφίβολος είναι επίσης ο Αντώνης Ζγκούρη, ενώ πανέτοιμος για περισσότερο χρόνο συμμετοχής είναι ο Αντώνης Καμπλιώνης.

Αργότερα το μπάσκετ

Αργότερα θα γίνει ο αγώνας μπάσκετ της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο κλειστό του Βόλου. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι λόγω κωλύματος με το γήπεδο και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), της 11/11 αντί ώρα 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.00 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου