ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια…θέλει η ΠΑΕ Βόλος και στη Δράμα

συνέχειαθέλει-η-παε-βόλος-και-στη-δρ-837322

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το τριήμερο 3-5 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και η ΠΑΕ Βόλος μετά το εντυπωσιακό 7-0 της πρεμιέρας επί του Καραϊσκάκη, αλλά και το προχθεσινό 1-1 στη Λαμία για το Κύπελλο που πιθανόν δίνει πρόκριση αυτή την Κυριακή αγωνίζεται στη Δράμα με τη Δόξα η οποία κι αυτή είχε πρεμιέρα με νίκη στα Τρίκαλα…

Η ΠΑΕ Βόλος έχει στόχο ανάλογη συνέχεια και ο Χουάν Φεράντο που έδωσε ανάσες σε κάποιους παίκτες προχθές (οι Πίτου Γκαρσία, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος ήταν εκτός αποστολής ο Πέντα δεν αγωνίστηκε και ο Κότο έπαιξε πολύ λίγο), ήδη ετοιμάζει την ομάδα για τη Δράμα περιμένοντας να είναι ο.κ. όλοι οι παίκτες αλλά και οι Δημόπουλος και Καρρίκι που φάνηκε να αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού προχθές στη Λαμία… αλλά τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό

Ρούσσος: Ο Βόλος έχει φιλοδοξίες

Στη Λαμία όπου η ΠΑΕ Βόλος απέσπασε ισοπαλία 1-1 και έκανε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σκόρερ Αλμπέρτος Ρούσσος αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, σημειώνοντας πως υπάρχουν φιλοδοξίες : «Δουλεύουμε ως ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Κάνουμε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας και προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να προσφέρουμε θέαμα και να φτάνουμε σε νίκες. Τώρα κοιτάμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Δράμα» είπε ο νεαρός αμυντικός που έχει και εμπειρίες εξωτερικού ενώ στην ερώτηση αν μπορεί ο Βόλος που μετρά 1,5 χρόνο ζωής να διακριθεί και στο Κύπελλο ανέφερε: «Είμαστε νέα ομάδα και τώρα μας γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος. Έχουμε φιλοδοξίες και ευελπιστούμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Δεν κοιτάμε πότε ιδρύθηκε η ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό».

Βάτσιος διαιτητής στη Δράμα

Για το κυριακάτικο ματς της ΠΑΕ Βόλος στη Δράμα με τη Δόξα διαιτητής ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) που φέτος σφύριξε σε 3 ματς Γ΄ Εθνικής πέρσι σε 9 στην Α΄ και συνολικά 110 ματς σε Α-Β-Γ΄ Εθνική και Κύπελλο. Πρόσφατα ο Βάτσιος σφύριξε την ΠΑΕ Βόλος στο ματς Κυπέλλου στην Κω με τον Αντίμαχο (0-2).

Στα άλλα ματς για το τηλεοπτικό Κέρκυρα – Ηρακλής ορίστηκε ο Βλάχος (Ανατολικής Αττικής) ενώ στο Παναχαϊκή – Σπάρτη ο Περράκης (Αθηνών).

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική και οι διαιτητές:

Σάββατο (3/11)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Πλατανιάς

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Καλλής (Ανατ. Αττικής), Δελλής (Βοιωτίας)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Κυριακή (4/11)

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Εργοτέλης

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Παγουράς (Βοιωτίας)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Αιγινιακός – Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Οικονόμου (Αχαΐας)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) – ΑΟΤ

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Δέλλιος (Πέλλας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κέρκυρα – Ηρακλής

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Κόττορος (Δωδεκανήσου)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Δόξα Δράμας – ΠΑΕ Βόλος

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Ηρόδοτος – Αήττητος Σπάτων

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

4ος: Κολύτας (Λασιθίου)

Δευτέρα (5/11)

Παναχαϊκή – Σπάρτη

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Νικολάου (Αθηνών)

4ος:Ντάουλας (Δυτικής Αττικής).

Στο μεταξύ τηλεοπτικό θα είναι το ματς ΠΑΕ Βόλος-Καλαμαριά της 3ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θα καλυφθούν τηλεοπτικά τα Βόλος – Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) που θα γίνει Σάββατο (10/11) και το Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί Κυριακή (11/11), όπως και τα περισσότερα ματς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου