ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης

περίληψη-διακήρυξης-728097

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Αλμυρός 16 Οκτωβρίου 2018

Αριθμ. Πρωτ: 19047

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ANOIKTΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια τριών (3) μεταχειρισμένων κοινών μη ανατρεπομένων φορτηγών αυτοκινήτων Δήμου Αλμυρού»

Ο Δήμαρχος Αλμυρού

Προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, για την «Προμήθεια τριών (3) μεταχειρισμένων κοινών μη ανατρεπομένων φορτηγών αυτοκινήτων Δήμου Αλμυρού» όπως αυτή περιγράφεται στην αριθ. 12/2018 μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Αλμυρού, προϋπολογισμού πενήντα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (54.000,00 €), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την Παρασκευή 09/11/2018 και ώρα 15:00.

Ταξινόμηση κατά CPV : 34134100-6 «Φορτηγά με επίπεδη καρότσα».

Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει τον Κ.Α. : 20-7131.004 του προϋπολογισμού εξόδων οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Αλμυρού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για μία ή περισσότερες ομάδες της προμήθειας. Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους ενδιαφερόμενους για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την επόμενη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού.

Κάθε προσφορά συνοδεύεται από εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, που ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογιζόμενης από την υπηρεσία δαπάνης, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής πρέπει να έχει χρονική ισχύ ένα (1) τουλάχιστον μήνα μετά τον χρόνο λήξης ισχύος της προσφοράς.

Ο/οι μειοδότης/ες υπογράφει επιμέρους συμβάσεις με το Δήμο για το τμήμα της προμήθειας που αντιστοιχεί στο κατακυρωθέν τμήμα.

Παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρη πρόσβαση στη συγγραφή υποχρεώσεων και στα λοιπά τεύχη του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου www.almyros-city.gr και μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr (αρ. συστήματος 63821-2).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο κατά τις εργάσιμες ημέρες (Αρμόδιοι υπάλληλοι : Ευάγγελος Σπανός, τηλ.: 2422350243 e-mail: [email protected], Χαλούδη Αθηνά, τηλ :2422350224 e-mail: [email protected] )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΣΕΡΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου